به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیب و دارچین، دو ماده غذایی خوشمزه و پرخاصیت است که طرفداران زیادی دارد. این دو ترکیب خوشمزه علاوه بر طعم دلنشین از خواص و فواید زیادی برای سلامتی بدن بهره میبرند.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین
- آب جوش
- سیب ۱ عدد
- چوب یا پودر دارچین به مقدار لازم
- عسل یا شیرین کننده دلخواه
طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین
مرحله اول
ابتدا یک سیب را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید، فرقی ندارد شما میتوانید از سیب قرمز یا سبز یا زرد استفاده کنید. سپس آب را به جوش بیاورید و بگذارید تا بجوشد و قل قل بزند.
مرحله دوم
در ادامه باید آب جوش را داخل قوری بریزید و سیب رنده شده را به همراه چوب دارچین اضافه کنید در قوری را ببندید و نیم ساعت زمان دهید تا دمنوش دم بکشد. در انتها آن را از صافی رد کنید و به دلخواه با عسل یا هر شیرین کنندهی دیگر میل کنید.
نکته: در تهیه دمنوش سیب و دارچین بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید، زیرا پودر دارچین رنگ دمنوش را کدر میکند.
نکته: برای خوش طعم شدن دمنوش میتوان از زنجبیل، گل محمدی و هل نیز در آن استفاده کرد.
نکته: زنان باردار سیب را با میوههای دیگر برای استفاده از دمنوش ترکیب نکنند زیرا باعث بروز واکنشهایی میشود که برای جنین مضر میباشد، همچنین مادران شیرده نیز دقت داشته باشند که از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
سیب
یکی از مشهورترین و سالمترین میوهها سیب نام دارد. سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای مختلف دارد. این میوه با توجه به دارا بودن فیبر خاصیت سیرکنندگی بالا و کالری بسیار کمی دارد. بخش مهمی از فواید سیب در پوست آن نهفته است. پوست سیب حاوی مقادیر بالای از فیبر و ویتامینهای مفید برای سلامتی است. ترکیبات موجود در پوست سیب خصوصاً برای افزایش سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول مفید است. مصرف سیب خام بهترین گزینه برای دریافت تمام مواد مغذی آن است.
- کاهش سطح کلسترول بد
- خواص ضد التهابی
- آنتیاکسیدان قوی و مهار رادیکالهای آزاد و آنتیاکسیدان قوی
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- بسیار مفید برای زنان
- پر خاصیت برای مردان
- پیشگیری از یبوست
- پیشگیری از آسم و آلزایمر
- کمک به درمان دیابت
- سم زدایی کبد
- تنظیم قند خون
- کمک به لاغری
- مفید برای قلب و تقویت کننده قلب
- کمک به درمان عفونتها
- درمان کم خونی
- پاک کننده معده و روده
- مفید برای اعصاب و روان
- تقویت کننده عمومی بدن
- تصفیه کننده خون غلیظ
دارچین
دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در صنعت آشپزی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه دارای خواص متعددی برای سلامتی است که از جمله آنها میتوان به کاهش قند خون، بهبود عملکرد مغز، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی اشاره کرد.
- دارای خاصیت آنتی اکسیدان
- ضد التهاب طبیعی قوی
- کاهش قند خون و مناسب برای دیابتیها
- بهبود بیماریهای عصبی
- خاصیت ضد سرطان
- ضد عفونت و قارچ
- بهبود بیماریهای قلبی
- کاهش کلسترول LDL
- کمک به درمان ناباروری
- مؤثر در کاهش وزن و لاغری
- سلامت دستگاه گوارش
- مؤثر برای درمان کبد چرب
- پیشگیری از پوسیدگی دندان
- درمان بیماریهای پوستی و قارچ
خواص دمنوش سیب دارچین
- دمنوش سیب دارچین دارای عطر و طعم دلنشینی بوده که در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی نقش دارد.
- افزودن دارچین به سیب باعث میشود که بدن بهتر بتواند گلوکز (قند) را کنترل کند و سرعت جذب آن را کاهش دهد. این اثرات نیز سلامتی را ارتقا میدهد و به حفظ تناسب اندام کمک زیادی میکند. این دمنوش مانع از مقاومت چربیها میشود و بویژه روی چربیهای شکمی بیشتر تأثیر میگذارد، به این معنا که با مصرف این نوشیدنی به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز میتوانید اثرات قابل توجه آن را روی چربیهای شکمتان ببینید. البته به شرطی که رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید.
- یکی از اصلیترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب، سم زدایی از بدن است.
- این نوشیدنی به هضم غذا کمک میکند، جلوی اشتها را گرفته و برای سلامت قلب بسیار مفید است.
- دارچین بدن را گرم نگه داشته و قوای جسمانی را بیشتر کرده و بر سلامتی اثر مثبتی داشته و بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و در برخی موارد نیز به عنوان تب بر استفاده میشود. دمنوش سیب و دارچین برای ضعف بدن و سرماخوردگی مفید است.
- این دمنوش، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بی شمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت میگذارد.
- دمنوش سیب و دارچین حاوی انواع ویتامینهای گروه ب و منیزیم و فسفر است.
- ترکیب این نوشیدنی برای کنترل قند خون مؤثر است. دارچین یکی از بهترین ادویهها است که از بروز سندرم متابولیک و دیابت نوع ۲ پیشگیری میکند.