شناسهٔ خبر: 69044125 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

۷ ماده غذایی برای فرار از افسردگی

غذا یکی از عواملی است که می‌تواند روز بد شما را به یک روز خوب تبدیل کند. غذا در واقع باعث شادی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران، چه روزهایی بوده که به نظرمان اوضاع خوب پیش نرفته و آرزو داشتیم که ایکاش یک دلخوشی داشتیم و وضعیت از این رو به آن رو می‌شد، به اعتقاد متخصصان، غذا یکی از عواملی است که می‌تواند روز بد شما را به یک روز خوب تبدیل کند. غذا در واقع باعث شادی می‌شود.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: شادی و دوری از لحظات غم انگیز و دغدغه‌های فکری ناخوشایند یکی از مهمترین آرزوهای انسان است که کمتر محقق می‌شود. همه خواهان آرامش و خوشبختی در زندگی خود هستند. همه ما چیزهای مختلفی را برای شاد نگه داشتن خود امتحان می‌کنیم: یوگا، درمان، مسافرت، ورزش، مطالعه، خرید، سفالگری و گذراندن وقت با عزیزان. خیلی از ما خانه‌ای داریم که بودن در آن ما را خوشحال می کند و به ما احساس تعلق می‌دهد، در اوقات فراغت فیلم یا سریالی می‌بینیم از دیدن برنامه طنز مورد علاقه خود، لذت می‌بریم.

صحبت با دوستان یا عزیزان خود و لذت بردن از غذای مورد علاقه خود، نیز بخش مهم دیگری از زندگی است که به شما احساس خوبی می‌دهد. همه این چیزهای کوچک شما را خوشحال می‌کنند، اما هیچ چیز با لذتی که غذا به شما می‌دهد قابل مقایسه نیست. وقتی خسته از کار می‌آیید و بوی غذای خوشمزه‌ای را می‌پزید که در آشپزخانه پخته می‌شود، روحیه‌تان عوض می‌شود و هوس غذای خوشمزه می‌کنید. در این مطلب به ۷ ماده غذایی اشاره می‌کنیم که شما را خوشحال می‌کند.

ماهی: خوردن ماهی می‌تواند سلامت روان را بهبود بخشد و شما را خوشحال کند زیرا حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است، این ماده غذایی مفید به تنظیم خلق و خوی شما کمک می‌کند و ذهن شما را تیزتر و هوشیارتر می کند و ویتامین D که برای تعدیل خلق و خوی شما ضروری است را تامین می‌کند. خوردن ماهی دو تا سه بار در هفته می‌تواند سلامت شناختی و روانی شما را بهبود بخشد. بر اساس مطالعه‌ای که توسط دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، خوردن ماهی می‌تواند افسردگی را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

شکلات تلخ: این ماده غذایی شیرین و خوشمزه به تقویت خلق و خو کمک می‌کند. شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدها است که باعث تقویت خلق و خو و کاهش استرس می‌شود. شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی تئوبرومین است که دوپامین را آزاد می‌کند و باعث آرامش خاطر می‌شود. طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس منتشر شد، خوردن شکلات تلخ سطح استرس را کاهش می‌دهد.

قهوه: اگر کسی شما را به خاطر خوردن قهوه قضاوت می‌کند، می‌توانید وی را با بیان اینکه طبق نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، قهوه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد، توجیه کنید. قهوه مسئول تقویت خلق و خو و ترشح دوپامین است که به کاهش افسردگی، اضطراب و استرس کمک می‌کند.

مرغ: این ماده غذایی مسئول تقویت خلق و خو و کاهش افسردگی است. طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد منتشر شد، مصرف مرغ می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. مرغ همچنین باعث بهبود سلامت شناختی و افزایش کیفیت خواب می‌شود

سیب زمینی شیرین: این ماده غذایی دوست داشتنی برای تقویت خلق و خوی شما عالی است. سیب زمینی شیرین از مواد مغذی و کربوهیدرات های سالم تشکیل شده است. طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ در مجله اختلالات عاطفی منتشر شد، سیب زمینی شیرین می‌تواند به تقویت خلق و خو کمک کند. این ماده غذایی می‌تواند به بهبود کیفیت خواب، کاهش استرس و بهبود خلق و خوی شما کمک کند.

آووکادو: این میوه برای سلامتی شما مفید است. آووکادو حاوی فیبر، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است که به کنترل وزن و سلامت روده کمک می‌کند. آووکادو همچنین می‌تواند به تقویت خلق و خوی شما کمک کند. بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس منتشر شد، آووکادو می‌تواند علائم افسردگی را کاهش دهد.

گیلاس: این میوه به تقویت خلق و خو و کاهش استرس کمک می‌کند. بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ در دانشگاه میشیگان منتشر شد، گیلاس می‌تواند علائم افسردگی را کاهش دهد. این میوه حاوی ملاتونین است که به تنظیم خلق و خو و چرخه خواب کمک می‌کند.