شناسهٔ خبر: 67970561 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

به مناسبت روز جهانی شیر مادر و هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ۱۰-۱۷ مرداد(۱-۷ آگوست)

به مناسبت روز جهانی شیر مادر و هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ۱۰-۱۷ مرداد(۱-۷ آگوست) باشعار حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه و هدف کلی برنامه: ترویج تغذیه با شیر مادر، ارتقا سطح سلامت، رشد و تغذیه کودکان با شیر مادر می باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا بهشتی- تغذیه با شیر مادر و بهبود تداوم تغذیه با شیر مادر تا دو سالگی در کاهش مرگ و میر کودکان و ارتقای سلامت مادر و کودک بسیار حایز اهمیت است. استفاده از شیر مادر برای هر دو گروه فواید و مزایای فراوانی دارد. تغذیه کودک با شیر مادر می‌تواند خطر خونریزی‌های بعد از زایمان، انواع بیماری‌های عفونی، سرطان‌های پستان و تخمدان را در مادرو در کودکان، کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد، افزایش هوش، کاهش بیماری‌های عفونی، آسم و آلرژی، دیابت، سوء تغذیه و چاقی و افزایش مقاومت سیستم ایمنی در برابر بیماری‌ها راباعث شود. توصیه سازمان بهداشت جهانی در شش ماه نخست، نوزاد تنها از شیر مادر بخورد.

در راستای حمایت ترویج تغذیه با شیر مادر: آگاهی مردم در مورد اهمیت شیردهی، تغذیه با شیر مادر به عنوان یک تغذیه مناسب در بهبود امنیت غذایی، حمایت سازمان‌ها و ارگان‌ها و افراد جامعه از زنجیره گرم حمایت از شیردهی و مداخلات در راستای توانمند کردن افراد جامعه و سیستم‌ها به سمت بهبودی ضروری است.

روز شمار اجرای فعالیت‌های هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر:

چهارشنبه ۱۰ مرداد، "نقش سیاستگذاران در بهبود وضعیت شیردهی"

پنجشنبه ۱۱ مرداد، "نقش پدران در شیردهی موفق"

جمعه ۱۲ مرداد "نقش روحانیون و گروه های مذهبی در حمایت از تغذیه با شیر مادر"

شنبه ۱۳ مرداد "نقش قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حمایت از مادر و شیرخوار"

یکشنبه ۱۴ مرداد "نقش رسانه ها و فضاهای مجازی در آگاهی و مهارت مادران و خانواده ها"

دوشنبه ۱۵ مرداد "نقش گروه های مردمی در ترویج تغذیه با شیر مادر"

سه شنبه ۱۶ مرداد "نقش مدیران و کارفرمایان در حمایت از ترویج تغذیه با شیر مادر"