شناسهٔ خبر: 67963784 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

ایده‌های کسب‌وکاری برای تأسیس رستوران و غذاخوری

روزنامه جوان

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: پیمان محمدیان در کانال تلگرامی خود ایده‌هایی برای تأسیس رستوران را به اشتراک گذاشت. برخی از پیشنهادات این کارشناس توسعه کسب‌وکار را در ادامه می‌خوانید: چند روز قبل توی پستی گفتم یه رستوران ایرانی تأسیس شده که غذا در حجم و قیمت کم تولید می‌کنه تا مشتری‌ها بتونن چند تا غذای مختلف رو تست کنند یا اسراف نکنند و شما عزیزان خیلی از این بیزینس مدل استقبال کردید. حالا قصد دارم چند تا از بیزینس مدل‌های صنعت رستوران که به نظرم در بازار ایران کار و شما رو متمایز می‌کنه رو بگم:
۱- رستوران ارگانیک: رستورانی که تمام موادغذایی اون از مواد ارگانیکه و به شدت سالم و طبیعیه. 
۲- رستوران کم‌کالری و مقوی: رستورانی که غذا‌هایی برای افرادرژیم و ورزشکارا طبخ می‌کنه؛ مثل فیله مرغ و سفیده تخم مرغ. 
۳- رستوران آشپزباشی: رستورانی که مشتریانش می‌تونن برن آشپزخانه و فرآیند تولید غذا رو ببینن یا خودشون غذا رو بپزن. 
۴- رستوران کودکان: رستورانی که محیطش برای کودکان مناسبه، وسایل بازی داره و غذا‌های ویژه کودکان توی منوش هست. 
۵- رستوران دیابتی‌ها: رستورانی که غذاهاش کمترین قند رو داشته باشه و مناسب افراد دیابتی باشه. 
۶- رستوران غذای گیاهی: رستورانی که تمام غذاهاش گیاهیه و ویژه گیاه‌خوارانه. 
۷- رستوران محیط‌زیستی: رستورانی که تمام ظروفش و میز و صندلی و... متناسب محیط‌زیست و سبز و تجدیدپذیر هستند و برای تولید غذا‌های داخلش کمترین آسیب به محیط‌زیست زده شده باشه. 
۸- رستوران باستانی: رستورانی که غذا و دیزاین داخلش ما رو ببره به هزاران سال پیش توی روم یا سرزمین پارس یا چین و...
۹- رستوران‌های غذای دارویی (Medicinal Food): ارائه غذا‌هایی با خواص درمانی و سلامتی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها. 
۱۰- رستوران مخصوص افراد مسن: خانواده‌هایی که با بابابزرگ‌ها و مامان بزرگ‌ها زندگی می‌کنند، خیلی نمی‌تونن رستوران برن، چون هم بردن سالمند‌ها به اونجا سخته و هم غذاهاش مناسب نیست! رستورانی مناسب افراد سالمند خیلی می‌تونه فکر بکری باشه!
۱۱- رستوران تخصصی نوشیدنی‌ها: رستورانی که نوشیدنی‌های ساختگی و دست‌ساز ایرانی داشته باشه و به نوشیدنی‌هاش معروف باشه. 
۱۲- رستوران تخصصی صبحانه: رستورانی که فقط صبحانه بده و به صبحانه‌های خاصش معروف باشه، چون کمتر رستورانی اینجوری اختصاصی روی صبحانه کار می‌کنه.

نظر شما