شناسهٔ خبر: 67632316 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شتاب در ساماندهی سواحل مازندران/ شناسایی نقاط پرخطر در خزر

ساری- ایرنا- معاون توسعه سرمایه اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: با پیگیری رئیس جمهور شهید و دولت ساماندهی سواحل و شناسایی نقاط پرخطر در خزر شتاب گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد صادق کریمی کیا روز جمعه در جلسه هماهنگی هوشمندسازی سواحل کشور در بابلسر گفت: با پیگیری و دستورات اکید رئیس جمهور شهید، ساماندهی سواحل شتاب گرفت و در ۲ سال اخیر ۶۰ درصد اعتبارات سواحل را به استان مازندران اختصاص دادیم.

وی افزود: با برنامه ریزی ها و حمایت‌های صورت گرفته کاهش قابل توجهی در غریق سواحل دریای مازندران داشتیم.

معاون توسعه سرمایه اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور تاکید کرد: سواحل مازندران موضوع ملی است و این استان را ملی می‌بینیم و در این راستا تسریع در پرداخت حقوق ناجیان در دولت سیزدهم کم سابقه بود.

شتاب در ساماندهی سواحل مازندران/ شناسایی نقاط پرخطر در خزر

وی با اشاره به اینکه سامانه مدیریت رصد و پایش سواحل کشور در بابلسر راه اندازی می‌گردد افزود: در این طرح نقاط پرخطر شناسایی، نقاط استقرار نجات غریق مشخص و با کاربری مدیریتی و کاربرد برای جامعه هدف اجرا می‌شود.

کریمی کیا همچنین گفت: در سامانه مدیریتی جامع رصد و پایش سواحل، هفت استان به این سامانه وصل می‌شوند و تجارب مدیریتی بابلسر در این سامانه قابل انتقال به دیگر استان‌ها است.

لزوم حمایت از ناجیان غریق

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران نیز در این نشست با اشاره به مشکلات طرح‌های دریا گفت: حمایت از نجات غریق موجب کاهش حادثه دیدگان در دریا می‌شود.

شتاب در ساماندهی سواحل مازندران/ شناسایی نقاط پرخطر در خزر

علی رجبی گفت: همزمان با به روزرسانی نرم افزارها باید در منابع انسانی و ناجیان غریق جوان‌گرایی صورت گیرد.

وی خواستار پیگیری موضوعات حقوقی در سطح ملی شد و تاکید کرد؛ با حمایت‌هایی که صورت می‌گیرد می‌توانیم شاهد افزایش انگیزه ناجیان غریق باشیم که در کاهش غریق مؤثر است.

نقی کریمیان رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: این استان به عنوان استان معین و شهرستان بابلسر به عنوان پایلوت برای اجرای طرح هوشمندسازی سواحل کشور انتخاب شود.

طرح سالم‌سازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارت‌های اجتماعی همه ساله در سواحل این استان اجرا می شود.

مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخص‌ترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می‌شوند.

استان مازندران بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

نظر شما