خبرگزاری میزان- حیدر آسیابی در جلسه با فعالان اقتصادی استان در اتاق بازرگانی افزود: توصیه ما به فعالان بخش اقتصادی استان، گنجاندن شرایط داوری در قراردادهاست تا در صورت بروز مشکل و اختلاف با مراجعه به داور، موضوع را سریع حل و فصل کنند.
وی گفت: این آمادگی و همراهی در دادگستری استان وجود دارد تا پروندههای مربوط به موضوع اختلافات و دعاوی بخش اقتصادی و بازرگانی استان که موضوع داوری در آن گنجانده نشده هم، پیش از رسیدگی قضایی برای استفاده از فرصت حل مسالمتآمیز اختلاف به نهاد داوری اتاق بازرگانی ارجاع شود.
رئیس کل دادگستری گلستان در ادامه این جلسه با اشاره تلاشهای دادگستری استان برای هموار کردن مسیر تولید گفت: در یکسال گذشته، مشکل ۶۰ درصد پروندههای تشکیل شده در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان با پیگیریهای قضایی و همراهی دستگاههای اجرایی حل شد و بقیه نیز در حال پیگیری است.
وی گفت: همچنین سال گذشته ۱۱۰ واحد تولیدی که تعطیل و یا در آستانه تعطیلی بودند با پیگیریهای قضایی و اجرایی احیا شدند و نزدیک به ۳ هزار فرصت شغلی، حفظ شد.
آسیابی گفت: علاوه بر حمایتهایی که از تولیدکنندگان صورت میپذیرد با همت کمیته پیگیری مطالبات بانکی دادسرای مرکز استان، ۲۰۴ میلیارد تومان از معوقات بانکی، به چرخه بانکی استان بازگشت تا دوباره به چرخه تولید تزریق شود.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای تثبیت مالکیت واحدهای تولیدی هم با تلاش شبانه روزی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تاکنون ۳۳۲ جلد سند تک برگ به شهرکهای صنعتی تحویل داده شد.
وی با تاکید بر این که چتر حمایتی دادگستری فقط منحصر به تولیدکنندگان نیست، افزود: حمایت از سرمایهگذاران و پیگیری مشکلات آنها برای صدور مجوزها و تامین زیرساختها از دیگر مواردیست که در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی با جدیت در استان پیگیری میشود.
امیر یوسفی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان هم در این جلسه با قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی استان از بخش تولید گفت: در جلسه امروز با حضور مسئولان قضایی استان و مدیران دستگاههای اجرایی مشکلات و موانع سرمایهگذاری و تولید در استان مطرح و راهکار برای حل آن ارائه شد.
وی افزود: قطعی برق شهرکهای صنعتی، کمبود سرمایه در گردش، تامین آب بخش کشاورزی و مشکلات پرورشدهندگان میگو از مهمترین مباحث طرح شده در جلسه امروز بود.
انتهای پیام/
نظر شما