شناسهٔ خبر: 67252262 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش بهره‌وری تولید با هوشمندسازی صنایع غذایی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اهمیت هوشمندسازی صنایع غذایی و نصب سیستم اسپُتیک در واحد‌های تولیدی، گفت: استفاده از این سیستم، کاهش ضایعات و افزایش بهره وری را در واحد‌های مذکور به دنبال خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

مجتبی دهقان پور در بازدیدی که به همراه کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی از واحد صنایع غذایی شهرستان مرودشت داشت، بیان کرد: افزایش ماندگاری محصول تولیدی، افزایش صادرات و کاهش هزینه‌های حمل و نقل از دیگر مزایای بکارگیری سیستم اسپُتیک در صنایع غذایی است.

به گفته او، شرکت این صنایع غذایی که در زمینه تولید و صادرات رب گوجه فرنگی و انواع شوریجات و ترشیجات فعالیت می‌کند، با طراحی و ساخت این دستگاه به روش مهندسی معکوس موفق، تمام مراحل تولید و بسته بندی رب گوجه فرنگی به صورت کاملا بهداشتی رب گوجه فرنگی انجام می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این ماشین هوشمند توسط مالک کارخانه ساخته شده است، افزود: طراحی و ساخت این دستگاه مبلغی حدود ۹۰ میلیارد ریال هزینه داشته است و میزان تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از این دستگاه ۲ تن در ساعت است.

دهقان پور تصریح کرد: محصول تولیدی به کشور‌های روسیه، رومانی، بلغارستان، عمان، دبی و ترکیه صادر می‌شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: چالش‌های صنایع غذایی در استان فارس نقدینگی و سرمایه در گردش، هزینه بالای انرژی و ارزش افزوده تولیدات است که امیدواریم تمهیداتی در زمینه مشوق‌های مالیاتی برای بهتر شدن وضعیت تولید و افزایش بهره وری در این زمینه در نظر گرفته شود. 

این شرکت در شهرستان مرودشت با اشتغالزایی ۳۶ نفر و با ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ تن رب گوجه فرنگی و حدود ۸۰۰ تن انواع شوریجات و ترشیجات، بیش از ۱۸ نوع محصول متنوع تولید و علاوه بر بازار داخلی به کشور‌های بلاروس، روسیه، بلغارستان، کانادا، استرالیا و کشور‌های حوزه خلیج فارس، صادر می‌کند.

نظر شما