شناسهٔ خبر: 67199025 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

چهارتیم دامپزشکی مهاباد بر ذبح دام‌ها در عید قربان نظارت می‌کنند

رییس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: چهار تیم ثابت و سیار نظارتی این شبکه برای اطمینان از سالم بودن دام‌های قربانی و نحوه ذبح دام در عید سعید قربان نظارت کرده و خدمات رایگان در این خصوص ارائه می‌دهند.

صاحب‌خبر -

چهارتیم دامپزشکی مهاباد بر ذبح دام‌ها در عید قربان نظارت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، عباس آغاز افزود: این اقدام شبکه دامپزشکی برای تضمین سلامت مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و پایش‌های دام به لحاظ شناسایی احتمالی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و ارائه خدمات به همشهریان در روز عید قربان اجرا می‌شود.
او اضافه کرد: یک گروه ثابت در محل کشتارگاه دام و شبکه دامپزشکی و سه گروه سیار شامل ۱۰ نفر بازرس عملیات نظارت و بازرسی لاشه‌های کشتاری را در سطح شهرستان مهاباد انجام خواهد داد.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد با بیان اینکه در روز عید قربان کشتارگاه مهاباد هم کار ذبح دام‌های قربان را با حضور ناظران شرعی و بهداشتی انجام می‌دهد، گفت: شهروندان در صورت امکان دام‌های قربانی خود را برای ذبح به کشتارگاه منتقل کنند تا علاوه بر نظارت گروه‌های دامپزشکی، خیّران گوشت سالم و بدون آلودگی را بین نیازمندان توزیع کنند.
او در ادامه گفت: شهروندان در صورت تمایل برای نظارت و ذبح بهداشتی و شرعی دام‌ها و کسب اطلاعات بیشتر از ساعت هشت تا ۱۸ روز عید سعید قربان با شماره تلفن‌های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ تماس بگیرند.
آغاز از شهروندان خواست در روز عید قربان با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، دستکش و فاصله اجتماعی را رعایت کنند و گوشت دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای مناسب در درون یخچال قرار دهند.
وی تاکید کرد: شهروندان باید از مصرف گوشت تازه خودداری کنند و گوشت و آلایش تازه قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری شود و از مصرف جگر خام یا نیم پز اکیدا خودداری شود و جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود.
در این شهرستان ۲۴۰ هزار راس دام سبک و ۲۴ هزار راس دام سنگین وجود دارد.

نظر شما