سرهنگ ابراهیم جانینسب روز چهارشنبه نهم خرداد ماه ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران افزود: ۶۳ کانون بحرانی و نیمهبحرانی مستعد آتشسوزی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که از این تعداد ۲۳ نقطه بحرانی و ۴۰ نقطه نیمهبحرانی است.
وی از تشکیل تعداد ۴۲ تیم واکنش سریع خبر داد و اظهارکرد: با همت مدیران و کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و همچنین ادارات شهرستانی تاکنون ۳۵۰ کیلومتر در مناطق مرتعی و جنگلی مستعد آتشسوزی در این استان آتشبر ایجاد شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: نشستهای مدیریت بحران در شهرستانهای مختلف استان با موضوع پیشگیری از آتشسوزی در مناطق جنگلی و مرتعی به صورت مستمر و منظم برگزار میشود و این روند تا فصل سرد سال ادامه خواهد داشت.
جانینسب تصریح کرد: در زمینه مقابله و پیشگیری از آتشسوزی در عرصههای منابع طبیعی طبق ماده ۴۷ قانون حفاظت و بهرهبرداری از منابع طبیعی دستگاههای اجرایی مختلف وظیفه دارند و این مهم تنها مختص به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری نیست.
وی ادامه داد: افزایش گشتهای مراقبتی بهصورت شبانهروزی، سازماندهی نیروها، اجرای مانورهای پیشگیری و اطفاء حریق با هدف آمادگی و پاسخ به عملیات حریق، نشست با دهیاران و سازمانهای مردمنهاد بهمنظور استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و برگزاری کلاسهای آموزشی پیشگیری و اطفاء حریق جوامع محلی در راستای پیشگیری از آتشسوزی و اطفای حریق عرصههای طبیعی نیز تاکنون اجرایی شده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۱۵ حوضچههای آبگیر طبیعی و مصنوعی برداشت آب برای مقابله با آتشسوزیهای احتمالی در اراضی ملی در مناطق مختلف شناسایی و تعیین شد و انتظار داریم هرگونه تخریب، تصرف و آتش سوزی با شماره تماس ۱۳۹ و ۱۵۰۴ گزارش شود.
انتهای پیام
نظر شما