شناسهٔ خبر: 66733742 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه یک پفک خانگی بدون هیچ مواد مضر

پفک یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که سن و سال ندارد و برای همه آدم های دنیا محبوب است!

صاحب‌خبر -

برای دورهمی و تولدها پفک اولین گزینه می باشد. اما چقد خوب است ما طرز تهیه پفک خانگی را یاد بگیریم تا برای کودکان و اعضای خانواده ضرری نداشته باشد. پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت یک گزینه سالم‌ تر از پفک‌ های آماده است.

مواد لازم برای تهیه پفک خانگی

سیب زمینی ۵ عدد

نشاسته ذرت ۹۰ گرم

روغن مایع ۲ ق غذا خوری

گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پفک خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت بدون پنیر

مرحله اول : آماده سازی سیب زمینی

به گزارش پارسی دی، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بگذارید آبپز شوند سپس پوستش را جدا کرده و رنده ریز بزنید و کمی با دست ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند (برای اینکه سیب زمینی ها چسبنده نشوند صبر کنید تا سیب زمینی بعد از پوست کندن از حرارت بیفتند و خنک شوند سپس رنده بزنید).

مرحله دوم : تهیه مواد پفک خانگی

به سیب زمینی های رنده شده نشاسته ذرت را به همراه تمام ادویه ها و نمک اضافه کنید و روغن را نیز اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا مانند خمیر شود. سپس یک نایلون برداشته و کمی روی آن را چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.

مرحله سوم : کاتر زدن پفک خانگی

روی خمیر یک نایلون دیگر گذاشته و با وردنه خمیر را به قطر ۴ میلی باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و یا می توانید به صورت عمودی برش بزنید، اگر قالب گرد نداشتید می توانید از ته لیوان استفاده کنید و برای تو خالی کردن وسط آن از ماسوره استفاده کنید.

مرحله چهارم : سرخ کردن

داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پفک ها را داخل روغن انداخته و سرخ کنید تا طلایی شود و پف کند سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس داخل دیس گذاشته و به همراه سس کچاب سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پفک خانگی با سیب زمینی

وقتی پفک ها را داخل روغن انداختید یکی را انداخته کمی صبر کنید تا پف کند سپس دیگری را بیندازید وگرنه بهم می چسبند و خمیر می شوند.

می توانید مواد را داخل قیف ریخته و بدون ماسوره بزنید و مانند بامیه قیچی کنید.

به دلخواه می توانید در مواد پنیر پیتزا بریزید.

نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوت است.

می توانید از مواد برداشته و در دست گرد کنید سپس سرخ کنید.

نظر شما