شناسهٔ خبر: 6308889 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اتحادیه اروپا پیشنهادهای یونان را بررسی می‌کند

يونان از حوزه پولی يورو درخواست ۸۰ ميليارد يورو وام کرده است . بدهی های خارجی يونان به بالای ۳۲۰ ميليارد يورو رسيده و بيشتر کشورهای وام دهنده گفته اند که تمايلی به بخشيدن مقداری از اين وام ها ندارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش خبر گزاری آسوشییدپرس، نشست وزرای دارايی و اقتصاد 19 کشور عضو حوزه پولی يورو برای بررسی پيشنهاد يونان در بروکسل آغاز شد.

 

آلکسيس سيپراس ، نخست وزير يونان برای گرفتن وام های بيشتر از صندوق بين المللی پول و اروپا اعلام کرده است که دولت او تلاش خواهد کرد با افزايش ماليات ها ، کاستن از حقوق بازنشستگی و فروش اموال دولتی از بحران مالی کنونی خارج شود. 

 

يونان از حوزه پولی يورو درخواست 80 ميليارد يورو وام کرده است . بدهی های خارجی يونان به بالای 320 ميليارد يورو رسيده و بيشتر کشورهای وام دهنده گفته اند که تمايلی به بخشيدن مقداری از اين وام ها ندارند. 

 

قرار است روز يکشنبه سران 19 کشور حوزه مالی يورو در باره وام ها و بدهي های يونان تصميم بگيرند.