شناسهٔ خبر: 60683352 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

این ماده غذایی هیچ تفاوتی با پلاستیک ذوب شده ندارد

علی‌رغم اطلاعیه‌های سازمان جهانی غذا و دارو مبنی بر ممنوعیت استفاده از چربی‌های ترانس و روغن‌های هیدروژنه فراوری شده، این دو هنوز هم در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این روغن‌ها به منظور پخت و پز یا به عنوان سس سالاد‌ها استفاده نکنید. این روغن‌ها ارزان‌تر هستند، اما عمرتان را کوتاه می‌کند!

صاحب‌خبر -

همچنین از کره‌ای به جز مارگارین استفاده کنید. در غیر این صورت می‌توانید از پلاستیک ذوب شده نیز استفاده کنید! زیرا پلاستیک مذاب و کره مارگارین از نظر مولکولی مشابه هستند؛ بنابراین کره‌های طبیعی بهترند. فقط از روغن‌های سرد فشرده استفاده کنید، اما هرگونه روغن کانولا (کلزا) را رد کنید.

این ماده غذایی هیچ تفاوتی با پلاستیک ذوب شده ندارد

منبع: عصر ایران

برچسب‌ها: