شناسهٔ خبر: 59046092 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

بوشهر به یک مرکز تشخیص و درمان سرطان تبدیل می شود‌‌

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین بهره‌برداری از دستگاه پت سی تی بوشهر گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی و تجهیز مراکز تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

صاحب‌خبر -

 بوشهر به یک مرکز تشخیص و درمان سرطان در کشور تبدیل شود‌‌به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، دکتر عین‌اللهی گفت: مجوز جذب ۲۵ هزار نفر برای به‌کارگیری در بخش‌های مختلف این وزارتخانه در سطح کشور گرفته شد و به‌تدریج فرآیند آن در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به‌ضرورت جذب نیرو در مناطق دورافتاده به‌طورقطع جذب نیرو در مناطق محروم با اولویت بالاتری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: در همین ارتباط در یک سال گذشته جهشی در جذب نیروهای تخصصی به‌خصوص در استان بوشهر داشته‌ایم و امروز از نظر تأمین نیروهای تخصصی استان در وضعیت بسیار مساعدی قرار دارد. تصویب یک سری مصوبه‌ و دادن امتیازهایی برای مناطق محروم باعث شده نیروهای تخصصی بیشتری جذب این مناطق شوند.

عین اللهی با اشاره به اهمیت بومی گزینی نیروهای متخصص اظهار داشت: با توجه به اهمیت بومی گزینی نیروهای متخصص دراین‌ارتباط سهمیه‌ دستیاری برای پزشکان قرار داده شد که به این صورت نیروهای متخصص از نیروهای بومی گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به طرح توسعه و تجهیز مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر گفت: اعتقادم بر این است که هر نقطه از کشور می‌تواند ممتاز باشد و کارهایی انجام دهد که در نقاط دیگر انجام نمی‌شود.

دکتر عین‌اللهی ادامه داد: سال گذشته مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر بر روی تشخیص سرطان بر روی حیوانات کار می‌کرد و امروز این مرکز به مجموعه‌ای پیشرفته با مساحت هزار مترمربع و با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار به‌عنوان مرکز پیشرفته تشخیص و درمان سرطان با تسلط بر علوم و روش‌های جدید که نه‌تنها در کشور بلکه در منطقه بی‌نظیر است تبدیل‌شده است.

وی یادآور شد: دستگاه سی‌تی‌اسکن و تشخیصی با ترکیبی از انواع و اقسام داروهایی که به‌کاربرده می‌شود برای تشخیص سه‌بعدی و دقیق از محل تومورهای سرطانی امروز در این مرکز انجام می‌شود.

دکتر عین‌اللهی با تأکید بر اینکه قدم اول در درمان تشخیص است گفت: تشخیص تومور و اینکه در کجا قرار گرفته و وسعت و اندازه آن چقدر است برای شروع کار درمان پروسه بسیار مهمی است که امروز این کار با استفاده از رادیو داروهای جدید انجام می‌شود.

وی بابیان اینکه رویکرد معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناسایی قطب‌هایی در بخش‌های مختلف و هدایت امکانات به سمتی که استعداد دارد است یادآور شد: این امر باعث می‌شود که بوشهر به‌عنوان یک مرکز تشخیص و درمان سرطان در کشور تبدیل شود.

دکتر عین‌اللهی ادامه داد: بر این اساس حمایت جدی از طرح توسعه و تجهیز مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر انجام می‌شود که بتواند درمان سرطان را در کشور انجام دهد و این مرکز توانمندی درمان هزار بیمار در استان و خارج از استان را دارد.

وی گفت: با ایجاد این مرکز گامی مهم در بحث گردشگری سلامت در استان بوشهر برداشته شده و زمینه‌ای است تا افزون بر سرویس‌دهی به بیماران داخلی فرصتی است برای ارائه خدمات درمانی به سایر کشورهای منطقه است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: این مژده را به مردم استان بوشهر می‌دهیم که امروز این استان به‌عنوان قطب تشخیص و درمان سرطان به‌صورت پیشرفته تبدیل‌شده و اسم بوشهر به‌عنوان مراکز پیشرفته در دنیا معروف می‌شود.

همچنین وزیر بهداشت از بیمارستان جایگزین حضرت فاطمه الزهرا (س) بوشهر که با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است، بازدید کرد.

دکتر عین‌اللهی با اشاره به اهمیت این مرکز درمانی در بوشهر، در جریان تخصیص اعتبارات سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به این طرح و همچنین تصویب اعتبارات موردنیاز برای تکمیل آن قرار گرفت.

 طرح بیمارستان جایگزین حضرت فاطمه الزهرا (س) با توجه به هم‌جواری با بیمارستان‌های شهدای خلیج‌فارس و شهدای هسته‌ای، با تمرکز بر تخصص مادر و کودک ساخته می‌شود و دارای ۱۸۰ تخت، ۱۲ اتاق زایمان، ۶ اتاق عمل و ۱۴ تخت اقامتی مادران است.

 این طرح در ۵ طبقه با زیربنای ۱۷ هزار و ۲۵۰ مترمربع و بخش‌های درمانگاه، آزمایشگاه، بستری و مراقبت‌های ویژه، زایمان و اعمال جراحی در حال ساخت است.

نظر شما