شناسهٔ خبر: 5884113 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

ابوترابی‌فرد در پاسخ به تذکر نماینده اراک در مجلس مطرح کرد:

بررسی طرح صیانت از حقوق هسته‌ای بعد از پایان رسیدگی به طرح استانی شدن انتخابات در مجلس

نایب رئیس اول مجلس گفت:‌ طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای بعد از پایان بررسی طرح استانی شدن انتخابات در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمد حسن آصفری در نشست علنی امروز یکشنبه (31 خردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آئین‌نامه‌ای گفت: نمایندگان طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای ملت ایران را با رأی بالایی به تصویب رساندند و این طرح در دستور کار چاپی مجلس به عنوان دومین دستور باید امروز در نشست علنی مورد بررسی قرار گیرد اما متاسفانه جزء دستورات کاری از سوی هیات رئیسه اعلام نشد و این دستور حذف شده است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با استناد به مواد 24 و 159  آئین نامه داخلی مجلس و اصول قانون اساسی باید طرح صیانت از حقوق هسته‌ای در دستور کار مجلس قرار گیرد و همانطور که مشاهده کردید ائمه جمعه و مسئولان کشور در مراسم تشییع پیکر شهدای غواص از این طرح حمایت کردند بنابراین باید طرح صیانت از حقوق هسته‌ای در دستور کار قرار گیرد و رئیس جلسه اجازه همچین بی‌نظمی‌ای را ندهد به دلیل اینکه همه نمایندگان در این موضوع هم نظر هستند و اگر در پشت پرده مسئله‌ای هست باید گفته شود در غیر این صورت طرح مذکور در دستور کار قرار گیرد.

ابوترابی‌فرد رئیس جلسه امروز مجلس در پاسخ به تذکر آصفری گفت: با وجود اینکه طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای با رأی بالایی تصویب شده اما از لحاظ آئین نامه‌ای باید دستور جاری مجلس ابتدا تعیین تکلیف شود و بعد طرح مذکور مورد بررسی نمایندگان قرار گیرد.

وی در این رابطه افزود: با استناد به تبصره 1 ماده 104 آئین نامه داخلی طرح استانی شدن انتخابات مجلس به عنوان تغییر دستور در دستور کار قرار گرفته است بنابراین بعد از پایان بررسی طرح استانی شدن انتخابات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای بررسی خواهد شد./

پایان پیام