ساده، جذاب و چشمنواز؛ عنوانی است که یکی از انجمنهای غذایی چهار میلیون نفری ردیت، محتوای خود را با آن توصیف میکند. شاید تنها اصلاحی که این عنوان نیاز دارد، اضافه کردن کلمه اعتیادآور است. سینیهای میوه و آجیل رنگارنگ، کیکهای ابری جذاب و غذاهای لذیذی که با دیدنشان آرزو میکنید فقط تکهای از آنها را در دهانتان بگذارید، تنها بخشی از تصاویر غذایی موجود و بیانتها در این انجمن آنلاین هستند.
در ادامه میتوانید نظر هلن بست شاو، خالق Fuss Free Flavours در مورد ارتباط بین زیباییشناسی و غذا خوردن مطالعه کنید. Fuss Free Flavours یک وبلاگ غذایی جامع حول محور وعدههای غذایی قابل دسترس و مقرونبهصرفه برای افراد پرمشغلهای است که نمیخواهند طعم را فدای چیز دیگری کنند.
مادرم این درخت آناناسی فوقالعاده رو درست کرده.
کروسان شکلاتی دستپخت من
این کوکیهای جذاب رو خانمم برای سفر کمپینگمون به پارک ملی گلاسیر درست کرد.
این دیش جذاب با تم پاییزی رو من و مامانم درست کردیم!
بست شاو میگوید:
برخی از بهترین غذاها، سادهترین غذاهایی هستند که از مواد اولیه باکیفیت تهیه شدهاند. من فکر میکنم که هرچه غذا سادهتر باشد نیازمند مواد اولیه بهتری خواهد بود. یک سینی پنیری را در نظر بگیرید؛ اگر چند پنیر خوب و باکیفیت تهیه کنید و آن را همراه نان خوب و کراکر سرو کنید، همه چیز تمام است. اما فراموش نکنید که در جذابیت این سینی کیفیت پنیر و کراکر حرف اول را میزند.
برای تولد هفتاد سالگی پدر شوهرم کیک اسنیکرز درست کردم
این باقلواهای خوشمزه رو در اولین تلاش به کمک مامانبزرگم پختم.
بارهای شکلاتی چیزکیک اورئو توتفرنگی که خودم درستشون کردم.
بنبنهای درخوری که هفته گذشته تو مدرسه شیرینیپزی درست کردم.
من هفتهای یک بار سوشی درست میکنم، این هفته رفتم و برای سرو کردنش قطار خریدم!
یکی دیگر از مواردی که در طعم و ظاهر تفاوت ایجاد میکند، بافت است. این چیزی است که بسیاری از مردم به آن فکر نمیکنند.
یک غذای عالی دارای بافتهای متنوعی است؛ ترد و برشته بهگونهای که هم حس شود و هم شنیده، سسهای صاف ابریشمی، تکههای گوشتی که از هم جدا میشوند.
بست شاو گفت که او تضاد دما را نیز دوست دارد.
یکی از دسرهای مورد علاقه من بستنی خانگی ساده است که روی آن سس شکلات داغ ریخته شده است.
تمام کارهایی که در تصاویر میبینید فقط برای نمایش در اینستاگرام نیستند. این نویسنده غذا توضیح داد:
ما به همان اندازه که به معدهمان غذا میدهیم، چشمهایمان را هم سیر میکنیم. اکثر مردم وقتی یک غذا از لحاظ ظاهری اشتهاآور به نظر میرسد، بیشتر از آن لذت میبرند.
این نان نوتلایی رو من و مادرم درست کردیم.
یک پای سیب فوقالعاده زیبا درست کردم چون مناسب فصل هستند و میخواستم ظرف جدید پای که خریده بودم رو امتحان کنم.
من از پدر سالخوردهام مراقبت میکنم، پسه همیشه سعی میکنم غذاهای خوب براش درست کنم. شام امشب پای چوپان، توت فرنگی و دسر خامهای بود.
فقط کمی تلاش در ارائه میتواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را با دقت سرو کنید، به رنگ آن فکر کنید (برای مثال هویج یا کلم بروکلی کنار یک غذای اصلی بهتر به نظر میرسند) و از تزئین غافل نشوید.
من همیشه یک دسته جعفری تازه را داخل ظرفی در یخچال (حداقل 2 هفته) نگه میدارم تا هنگام سرو غذا مقداری از آن را برای تزیین استفاده کنم.
بست شاو افزود:
بشقابهای زیبا و ظروف غذاخوری نقش مهمی دارند. بشقابهای سفید کلاسیک تقریباً با همه چیز جور در میآیند. همانطور که گفتم بهتر است همه چیز را ساده نگه داریم.
پفیهای خامه وانیلی
کروسان هالووینی
اما اگر در تزئین غذا و میزآرایی زیادهروی کنیم و کنترل اوضاع از دستمان خارج شود، آنگاه چه پیش خواهد آمد؟
به گفته بست شاو این تصاویر عالی نباید شما را از آزمایش در آشپزخانه منصرف کند. فراموش نکنید که در وهله اول این کار برای سرگرمی است؛ بنابراین از آشپزی خود لذت ببرید.
تجربه درست کردن پاپ کیک درنهایت نتیجه راضیکنندهای داشت.
این بلاگر به همه کسانی که میخواهند مهارتهای خود را افزایش دهند، پیشنهاد میکند که آن را به یک عادت تبدیل کنند.
هر روز غذا بپزید. یک چاقوی خوب بخرید. قبل از شروع به پختن دستور غذا را از ابتدا تا انتها بخوانید و بررسی کنید که آیا همه مواد را دارید.
دلیلی وجود دارد که سرآشپزهای حرفهای پیش از آشپزی روی گردآوری مواد اولیه تمرکز میکنند. قبل از شروع آشپزی تجهیزات خود را بیرون بیاورید و مواد را اندازهگیری و آماده کنید؛ بهخصوص اگر میخواهید دستور پخت یا تکنیک جدیدی را امتحان کنید. به این شکل میتوانید روی پختوپز تمرکز کنید.
یه ظرف راتاتویی که دیر وقت پختم.
این کیک شکلاتی موکا رو نامزدم درست کرده.
کسی دلش پیتزای پنیری نمیخواد؟
به یاد داشته باشید که آشپزی یک مسابقه نیست. سعی نکنید به یکباره غذاهای متنوعی بپزید.
یک بار سعی کرده برای یک مهمانی شام سه غذای پیچیده درست کنم که قبلا تجربه پخت آنها را نداشتم. باید بگویم این کار یک فاجعه بود. وقتی پخت هر ظرف را جداگانه تمرین کردم، میتوانم بار دیگر بهراحتی آن را بپزم.
در نهایت مطمئن شوید که زمان کافی در اختیار دارید تا یک دستور غذا را با توجه کامل خود مرور کنید. بسیاری از دستورالعملها زمان لازم برای یک آشپز خانگی معمولی به منظور آماده کردن مواد، فر و اجاق گاز را دست کم میگیرند. تنها در صورتیکه قبلا تجربه پخت یک غذا را داشتهاید، به زمان مورد نیاز برای پخت اتکا کنید؛ درغیراینصورت این زمان را ۵۰٪ بیشتر درنظر بگیرید.
نان تست فرانسوی چیزکیک توتفرنگی؛ صبحانه تولدی که مخصوص همسرم آماده کردم.
استیک فاجیتاس خانگی
خوشبختانه طعم این پای مرغ به اندازه ظاهرش، خوب بود.
اینم کیک مخلوط توتفرنگی و آلبالو!
کاپکیکهای وانیلی که همسرم پخته.
خوشگلترین لازانیایی که پختم.
گوشت بیف دودی
کروسان شکلاتی
استیک موزارلا با سس مارینارا
پنیر گریلشده
بشقاب بزرگ گوشت، پنیر، میوه و کوکی
سینی قشنگ ما
کروسانی که امروز صبح پختم.
غذا یکی از لذتهای بزرگ زندگی است که هیچ قانونی در مورد آن وجود ندارد. بنابراین هر کاری که انجام میدهید، فقط کافی است که از تهیه و خوردن غذا لذت ببرید.
***
امیدواریم از این قسمت از شاتر لذت برده باشید. شما کدام یک از این غذاهای بینقص را دوست داشتید؟ آیا شما هم تجربه پختن یک وعده غذایی یا دسر بینقص و اشتهاآور را دارید؟ تجربههایتان را با ما و کاربران زومیت در میان بگذارید.
نظر شما