شناسهٔ خبر: 50614988 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تاریخچه اختراع کنسرو/ پدر کنسروسازی جهان کیست؟ + فیلم

فیلمی درباره تاریخچه اختراع کنسرو و نحوه تولید آن، منتشر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، کنسرو کردن، نوعی روش نگهداری غذا است که با استفاده از حرارت زیاد و تحت شرایط خاص، باکتری‌های غذا را از بین می‌برند تا به مدت ۲ سال قابل استفاده باشد.

کنسروسازی در زمان ناپلئون بناپارت ابداع و اختراع شده است و هدف از آن، تأمین غذا برای سربازان جنگی بود که به ندرت جهانی شد.

در ادامه، فیلمی درباره تاریخچه اختراع کنسرو و پدر کنسروسازی جهان، منتشر کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید:

 

<div id="video-display-embed-code_15059429"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.news/fa/news/play/embed/7956226/15059429?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/

 

نظر شما