شناسهٔ خبر: 50280955 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

راه اندازی رشته‌های میان رشته‌ای و نوظهور در دانشگاه امیرکبیر

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم براساس ظرفیت و نیاز دانشکده‌های دانشگاه رشته‌های میان رشته‌ای و رشته‌های نوظهور را در دانشگاه راه اندازی کنیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ آقای دکتر سید حسن قدسی پور در مراسم تکریم و معارفه معاونان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره جزء دانشگاه‌های پیشتاز کشور بوده است و در این دوره نیز تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا دانشگاه رشد و توسعه بسیار خوبی داشته باشد.
وی افزود: در کشور باید بستری فراهم کنیم تا نیاز‌های کشور در دانشگاه‌ها رفع شود نه اینکه برای رفع نیاز‌ها به کشور‌های خارجی مراجعه کنیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: در حوزه ارتباط با صنعت مشکلی است که کشور سال‌ها از آن رنج برده است ما می‌توانیم با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های کشور در این زمینه به موفقیت برسیم.
آقای دکتر قدسی پور گفت: اکنون مهم‌ترین مسأله آموزشی در دانشگاه مربوط به مشکلات بیماری کرونا است، زیرا برای حضوری شدن کلاس‌های درس، ابعاد بسیار مختلفی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: این وضعیت تنها مختص ایران نیست بلکه تمام دانشگاه‌های دنیا با این مشکل مواجه شده اند بنابراین باید برای این مشکل جهانی و جلوگیری از صدمه به توسعه علمی جهان برنامه ریزی صورت گیرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امیدواریم بتوانیم امتحانات پایان ترم دانشجویان را حضوری برگزار کنیم که برای اجرای این امر باید فضای مناسب، سالن‌های بزرگ امتحانات، غذاخوری‌ها و ... مورد توجه قرار گرفته و شیوه نامه‌ها رعایت شود.
آقای دکتر قدسی پور عنوان کرد: طبق صحبتی که با رؤسای دانشکده‌های دانشگاه داشتم قرار است که رشته‌های میان رشته‌ای و رشته‌های نوظهور مورد بررسی قرار گیرد تا براساس ظرفیت دانشگاه و دانشکده‌ها بتوانیم این رشته‌ها را راه اندازی کنیم.
وی گفت: توسعه زیر ساخت ها، خوابگاه ها، سلف سرویس‌های دانشگاه و مراکز رفاهی دانشگاه مورد توجه است و برای تحقق این امر برنامه ریزی صورت می‌گیرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: براساس سخنان مقام معظم رهبری باید هدف گذاری کنیم تا بتوانیم به مرجعیت علمی دست یابیم همانگونه که در بسیاری از رشته‌ها از جمله فناوری نانو، سلول‌های بنیادی، گیاهان دارویی و .. به موفقیت خوبی رسیده ایم.
حجت الاسلام میراحمدی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: دانشگاه نقش بسیار مهمی در اصلاح امور جامعه دارد، زیرا دانشگاه بستر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی و فناوری است.
وی افزود: اقداماتی که برای رشد و توسعه دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است ماندگار خواهد بود و افرادی که در این مسیر فعالیت کرده اند نیز پاداش معنوی بسیاری خواهند گرفت.
 

برچسب‌ها:

نظر شما