شناسهٔ خبر: 49976273 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

حساسیت فصلی دارید، این خوراکی‌ها را بخورید

آلرژی یا حساسیت یک واکنش شدید سیستم ایمنی هنگام ورود ماده خارجی به بدن است و با مصرف برخی موادغذایی می‌توان آن را بهبود بخشید.

صاحب‌خبر -

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین می‌شود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد.

در ادامه به مهم ترین خوراکی‌هایی که برای حساسیت‌های فصلی مفید هستند، اشاره شده است.

چای سبز: خاصیت ضد التهاب داشته و آنتی هیستامین طبیعی است.

سرکه سیب: غدد لنفاوی را پاکسازی می‌کند.

چغندر قند: باعث بهبود کار سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زنجبیل: کاهش تعداد عطسه و واکنش مثبت سلول‌های مغز را به همراه دارد.

پیاز: در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.

ویتامین ث: برای کاهش آلرژی مناسب بوده و ضد استرس است.

برگ گزنه: باعث کاهش گیرنده‌های حساسیت بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید:

انتهای پیام/

نظر شما