شناسهٔ خبر: 49860877 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

شورای صنفی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد:

طرح ترافیکی الیت یا از سر ناآگاهی تدوین شده یا با هدف زد و بند

شورای صنفی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در بیانیه‌ای ضمن مخالفت با اجرای طرح ترافیکی الیت در این دانشگاه اعلام کرد که این طرح یا به دلیل ناآگاهی مسئولان دانشگاه بسته شده یا در نتیجه زدوبند است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، شورای صنفی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در بیانیه‌ای مخالفت قاطع این تشکل دانشجویی را با اجرای طرح ترافیکی الیت اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است:

مسئله تردد در دانشگاه فردوسی مشهد چندی است که حاشیه‌های فراوانی را با خود به همراه داشته است. به گونه‌ای که در زمان‌های مختلف، مسئولین به اصطلاح دغدغه‌مند با طرح‌های اعجاب‌آور و غیرقابل توجیه به دنبال مدیریت این معضل بوده‌اند. به همین منظور، سال گذشته، در چنین روز‌هایی دانشگاه سبز به ریاست بنی‌هاشمی در ادامه سناریو‌های مدیریت ترافیک و در اقدامی که نامش را شفافیت گذاشته بودند، پیش‌نویس قرارداد همکاری با شرکت الیت را منتشر کرده و خواهان اعلان نظر دانشجویان در این باره شدند. به همین منظور اعضای شورای صنفی دانشجویان، اقدام به بررسی طرح و پیش‌نویس قرارداد با متخصصین و صاحب‌نظران در این حوزه کرده و جلسات چندی را نیز با دیگر تشکل‌های دانشجویی برگزار کردند.


ماحصل بررسی متن قرارداد و برگزاری جلسات با دبیران تشکل‌ها آن شد که این طرح بنا به دلایل عدیده (این دلایل قبلا ذکر شده و یادآوری مجدد آن در این وجیزه نمی‌گنجد، دانشجویان عزیز می‌توانند به درگاه‌های ارتباطی شورا مراجعه و آنچه که سال پیش در این باره منتشر شده را مشاهده نمایند) مخالفت خود را با اجرای این قرارداد در جلسه‌ای که با جناب آقای دکتر کافی ریاست دانشگاه برگزار شد به گوش ایشان رساندند.


مخالفت قاطع شورای صنفی دانشجویان با این قرارداد که پشتیبانی تشکل‌ها و شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی را نیز با خود به همراه داشت، سبب شد که این موضوع به محاق رفته و مسئولین امر از موضع خود عقب‌نشینی کنند. اما این روز‌ها که همزمان شده با شروع سال تحصیلی جدید و از طرفی هم با پیشبرد امر واکسیناسیون زمزمه‌هایی مبنی بر حضور دانشجویان، این یگانه صاحبان حقیقی دانشگاه، به گوش می‌رسد، سبب شده که مسئولین امر به وحشت افتاده و فرصت را مغتنم شمرده تا از این عدم حضور حداکثر بهره‌برداری را بکنند و طرحی را که پیش از این غیرقابل توجیه بودنش بر همگان آشکار شده بود و با مخالفت دانشجویان همراه شده بود را به یک‌باره اجرایی کنند.


آنان که سال پیش با انتشار پیش‌نویس قرارداد علم شفافیت را برافراشته بودند و می‌رفت که با این اقدامشان چشم همگان را کور کنند، چگونه چشمشان را به روی آن‌همه مخالفت بسته و به یک‌باره سخن از اجرایی شدن قرارداد می‌زنند. این طرح به خودی خود دارای ابهامات فراوان بود و تناقضات در رفتار و گفتار مسئولین نیز بر این ابهامات افزوده است، چنانکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت می‌توان گفت این قرارداد از روی جهالت و ناآگاهی بسته شده و در بدبیناترین حالت با زد و بند. البته با نگاهی به کارنامه مسولین دانشگاه فردوسی مشهد در این چند‌سال، می‌توان مدیریت ناکارآمد و ناکافی را در زمینه‌های گوناگون به خوبی مشاهده کرد و این طرح و این قرارداد تنها مشتی است نمونه خروار از دیدگاه این آقایان نسبت به دانشگاه.


در پایان مجددا مخالفت خود را با اجرایی شدن این قرارداد اعلام می‌نماییم و این نکته را نیز به مسئولین گوشزد می‌کنیم که دانشگاه مکانی است که آدمی را خرد باید و دانش و راستی، نه بنگاه درآمدزایی و کژی و کاستی.

نظر شما