شناسهٔ خبر: 49218435 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه:

آماده بازگشایی مدارس در کرمانشاه با هر سناریویی هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: آماده بازگشایی مدارس در استان با هر سناریویی هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، مجید یزدان‌پناه در نشست پروژه مهر که با حضور اعضای پروژه در سالن جلسات اداره کل برگزار شد، با اشاره به آمادگی مدارس برای بازگشایی، اظهار کرد: مدارس استان آماده آغاز فرآیند تعلیم و ترییت بر اساس تصمیم ستاد ملی و استانی کرونا هستند و هم آمادگی برای بازگشایی مدارس به صورت حضوری را داریم و هم آماده بازگشایی به شکل مجازی و غیرحضوری و یا تلفیقی هستیم.

یزدان پناه اشاره‌ای هم به وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان استان داشت و گفت: بیش از 80 درصد فرهنگیان استان در مراکز واکسیناسیون آموزش و پرورش واکسینه شده‌اند که با احتساب آن دسته از فرهنگیانی که به دلیل شرایط سنی و یا هر دلیل دیگری زودتر واکسینه شده اند، هم اکنون حدود 90 درصد معلم‌های استان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده و دوز دوم نیز در مراکز تجمیعی واکسیناسیون آغاز خواهد شد.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: با اتمام واکسیناسیون معلم‌ها به سراغ واکسیناسیون راننده سرویس‌ها هم خواهیم رفت تا با واکسینه کردن آنها در صورت اجازه ستاد ملی و استانی کرونا بتوانیم با خیال راحت مدارس را حضوری بازگشایی کنیم.

یزدان پناه در ادامه اشاره‌ای هم به آمار ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس داشت و گفت: تاکنون بیش از 257 هزار نفر از دانش‌آموزان استان در سامانه سناد ثبت نام شده‌اند و با احتساب دانش‌آموزانی که ثبت نام اولیه شده اما هنوز کار ثبت نام آنها در سامانه سناد نهایی نشده، حدود 300 هزار دانش‌آموز تاکنون در مدارس استان ثبت نام شده‌اند که با این شرایط تنها کار ثبت نام 30تا 40 هزار نفر از دانش‌آموزان باقی‌مانده است.

وی در مورد وضعیت افت تحصیلی دانش‌آموزان در دوران کرونا، اظهار کرد: بر اساس نتایج یک کار پژوهشی صورت گرفته دانش‌آموزان کلاس اولی، دومی و سومی که امسال کارنامه ارزشیابی تحصیلی گرفته‌اند در مقایسه با دانش‌آموزان همین پایه‌ها در سال گذشته کمی افت تحصیلی داشته‌اند که این وضعیت در مورد دانش‌آموزان کلاس‌های چهارم، پنجم و ششم مشاهده نشده است، لذا می‌توان گفت دانش آموزان مقاطع تحصیلی بالاتر کمتر تحت تاثیر غیرحضوری بودن آموزش‌ها افت تحصیلی داشته اند.

وی با تاکید بر این‌که آموزش غیرحضوری خیلی باعث افت تحصیلی دانش‌آموزان نشده، گفت: برای تایید این ادعا باید بگویم که نمرات امتحانات نهایی دانش‌آموزان کلاس دوازدهمی امسال و سال گذشته به عنوان یک آزمون استاندارد تفاوت معناداری نداشته است.

وی با بیان این‌که به نظر می‌رسد آموزش غیرحضوری در پایه‌های پایین مثل کلاس اولی‌ها و دومی‌ها افت یادگیری دانش‌آموزان را در پی دارد، عنوان کرد: به نظرم آموزش حداقل برای پایه‌های اول و دوم ابتدایی باید حضوری باشد تا بتواند تاثیرگذاری لازم را در یادگیری افراد داشته باشد.

یزدان‌پناه با بیان این‌که هیچ چیز جای آموزش حضوری را نمی گیرد، گفت: به نظر می‌رسد در شرایط کنونی دانش‌آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی نیازمند حضور در مدارس برای تکمیل فرآیند یادگیری هستند و امیدواریم با تصمیم ستاد ملی و استانی کرونا مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری بازگشایی شوند.

یزدان‌پناه خاطرنشان ساخت: بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته امسال باید 33 هزار نوآموز کلاس اولی راهی مدارس استان شوند که تاکنون بیش از 90 درصد این نوآموزان در مدارس ثبت نام شده و به زودی این عدد به 100 درصد خواهد رسید لذا به نظر نمی‌رسد کرونا توانسته باشد آمار بازمانده از تحصیل استان را خیلی تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

 

نظر شما