شناسهٔ خبر: 49025660 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه املت گوجه فرنگی، مقوی و خوشمزه

املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است.املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است.

صاحب‌خبر -

ساده ترین مدل املت ، املت گوجه فرنگی ست که می توانید فقط با گوجه و تخم مرغ تهیه کنید.

املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است. املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است.

مواد لازم

گوجه فرنگی: ۵ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: یک چهارم لیوان
پیاز: یک عدد متوسط
نمک :یه مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زرد چوبه: ۲ قاشق غذا خوری
پونه محلی: یک قاشق چای خوری

مراحل

ماهیتابه را روی گاز گرم کنید و روغن را بریزید تا حسابی داغ شود.


پیازهای خلال شده را توی روغن بریزید و اجازه بدهید تا طلایی شوند.


زرد چوبه و نمک و فلفل را به پیاز داغ اضافه کنید. شعله را کمتر کنید تا خوب تفت داده شوند.


گوجه های خرد شده یا نصف شده را اضافه کنید. در ماهیتابه را ببندید و بگذارید گوجه ها ۵ دقیقه بپزند و نرم شوند.


با چنگال به گوجه ها بزنید اگر بافتشان نرم شده بود تخم مرغ ها را بریزید. حواستان باشد شعله گاز را زیاد نکنید تا تخم مرغ ها حالت پلاستیکی پیدا نکنند.


یک قاشق چای خوری پونه محلی را روی غذای درون ماهیتابه پخش کنید و فرصت دهید تا با شعله کم، عطر و مزه املت گوجه فرنگی جا بیفتد.

 

منبع: غذالند

نظر شما