به گزارش ایلنا، کیک نوعی شیرینی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی پخته میشوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیکها، از موادی چون نشاسته، روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب میوه و ادویهجات گوناگون و همچنین از مادهای برای حجم دادن به خمیر مثل بکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده میشود.
ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است:
-
اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز میتواند داشته باشد.
-
مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازهگیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک است.
-
مواد بیش از حد مخلوط شده است.
-
میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
علت ترک خوردن کیک
-
کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
-
تا ۳۰ دقیقه اول پخت، در فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت میشود.
منبع:عصرایران
∎
نظر شما