شناسهٔ خبر: 44807126 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه کیک زبرا خانگی

زبرا کیکی ساده و خوشمزه است که اصولا به آن کیک دو رنگ یا گوره خری نیز گفته می شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش ایلنا،  کیک زبرا یک کیک ساده و خوشمزه است که به سادگی تهیه می شود، این کیک با نام های دیگری همچون کیک دورنگ و کیک گور خری نیز شناخته می شود با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک زبرا را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کیک زبرا:

تخم مرغ:4 عدد

آرد:400 گرم

شکر:200 گرم

روغن مایع:200 میلی لیتر

شیر:130 ملی لیتر

پودر کاکائو:2 ق غ

بکینگ پودر:2 ق چ

دستور پخت کیک زبرا:

ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا تخم مرغ باز شود.  حالا شکر را در چند مرحله افزوده و مجدد هم بزنید تا مایه کرم رنگ و یکدست شود. در ادامه روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد آرد را در چند نوبت به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد چرب کنید.

حالا یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید و روی آن یک ملاقه مایه کاکائویی اضافه کنید.

کیک زبرا

کیک دورنگ

به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بریزید و در آخر با یک عدد خلال دندان و یا چاقو روی کیک طرح بیاندازید. کیک را برای 50 دقیقه تا یک ساعت با دمای 175 درجه بپزید.

کیک زبرا

منبع:غذالند

 

برچسب‌ها:

نظر شما