شناسهٔ خبر: 45027137 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

علت های مهم خوابیدن پف کیک بعد از پخت

خوابیدن پف کیک یکی از مشکلاتی است که در هنگام پخت کیک با آن روبه رو می شویم و آن هم به دلیل رعایت نکردن نکات ریزی است که در این آموزش گفته شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، یکی از مشکل هایی که بعد از خارج کردن کیک از فر رخ می دهد کم شدن پف کیک است و اگر نکاتی که در این مقاله می خوانید را به دقت انجام دهید، کیک شما پف خود را از دست نمی دهد پس با ما همراه باشید تا علت کم شدن پف کیک را آموزش دهیم.

علل اصلی خوابیدن پف کیک :

  1. پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس سعی کنید دمای مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و این نکته را بدانید که دمای هر کیک با کیک دیگر متفاوت است و زمان پخت هر کیک نیز متفاوت است و شما باید از ظاهر کیک که طلایی می شود و یا استفاده از خلال چوبی از پختن کیک اطلاع پیدا کنید.

  2. استفاده زیاد از شکر پف کیک را کم می کند، باید در میزان استفاده از شکر دقت شود.

  3. تکان خوردن کیک در هنگام پخت باعث فروکش کردن پف کیک می شود.

  4. استفاده زیاد از بکینگ پودر باعث می شود بعد از خارج کردن کیک از فر پف آن بخوابد، باید برای هر لیوان آرد یک قاشق چایخوری استفاده شود.

  5. تغییر ناگهانی دمای کیک باعث می شود پف کیک بخوابد و شما باید بعد از خاموش کردن فر چند دقیقه کیک را درون فر نگهداری کنید تا دمای آن به تدریج کم شود.

  6. اگر مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و باعث می شود کیک درون فر پف کند ولی به محض خارج کردن آن پف آن می خوابد.

  7. اگر کیک به صورت کامل پخته نشود و شما بدون تست کردن اینکه آیا پخته یا نه فر را خاموش کنید پف کیک به شدت کم می شود.

  8. اگر قبل از اینکه کیک بپزد درب فر را باز کنید باعث می شود پف کیک کم شود.

منبع:غذالند

برچسب‌ها:

نظر شما