برای طرز تهیه این سس هم می توانید از پرتقال استفاده کنید و هم از نارنج.
سس پرتقال یکی از سس های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک.ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم .
مواد لازم
کره: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ لیوان
آب گوشت: نصف لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آب پرتقال: ۱ لیوان
آب گوشت: نصف لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا کره را در ظرفی روی گاز آب کنید.
پس از ذوب شدن کره ، آرد را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا طلایی شود.
سپس آب گوشت و آب پرتقال یا نارنج را کم کم در آرد بریزید و هم بزنید.
مراقب باشید که آرد گلوله گلوله نشود .
در نهایت نمک ، فلفل ، پوست پرتقال و شکر را به سس بیفزاید.
سس که غلیظ شد آن را از روی گاز بردارید و اجازه دهید خنک شود.
سس شما آماده سرو است.
منبع: غذالند