شناسهٔ خبر: 48399336 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

گویا تاکید کرد

خرید، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت‌های خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی، ممنوع

گویا ضمن تاکید براینکه ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود، گفت: مردم از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی گویا، در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، درخصوص توصیه‌های بهداشتی، اظهار کرد: به مناسبت برگزاری مراسم عید قربان، از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

ذبح دام در منازل ممنوع!

وی با تاکید بر اینکه دام زنده باید از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود، تصریح کرد: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود و به هیچ عنوان مردم دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

استفاده از وسایل محافظت کننده برای ذبح دام فراموش نشود

دکتر گویا ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

نگهداری گوشت دام ذبح شده به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد، قبل از مصرف

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید دقت کنند که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

دکتر گویا همچنین از تمامی معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کرد که با هماهنگی ادارات دامپزشکی استان ها، در جهت رعایت توصیه‌های بهداشتی و به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، اقدامات و هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

نظر شما