به گزارش شفاآنلاین:یکی از مواردی که به بدن شما در ت قویت متابولیسم (سوخت و ساز بدن) و کنترل سطح کلسترول خون کمک میکند، دارچین است.
دکتر «اولگا کوراپلیووا» متخصص تغذیه در روسیه گفت: میزان کالری دارچین کم بوده و معادل ۳۵ کالری در ۱۰ گرم پودر دارچین است. افزودن دارچین به غذا میتواند شاخص گلیسمی (شاخص قند خونی) را تا ۲۰ درصد کاهش دهد و هنگامی که با کره و یا پنیر استفاده میشود، طعم خوشمزهای به این محصولات میدهد.
وی افزود: دارچین مانند فلفل تند روند متابولیسم (سوخت و ساز) را افزایش میدهد و دارچین جوشانده با «برگ بو» به کاهش وزن کمک میکند؛ همچنانکه دارچین میتواند سطح کلسترول در خون را بهبود بخشد و ممکن است در صورت افزایش فشار خون، مادهای مفید به حساب آید. دارچین به حفظ مواد غذایی برای طولانی مدت در خانه کمک میکند؛ از این رو این ماده همراه با میخک و برگ بو دائما به دسرها و ترشیجات اضافه میشوند.yjc
نظر شما