در مطلب زیر طرز تهیه املت ویژه را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
مواد لازم
تخم مرغ:۳ عدد
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱/۲ خرد شده
پیازچه: ۱ عدد خرد شده
سیر: ۲ حبه خرد شده
اسفناج جوان: ۱ پیمانه خرد شده
دانه کامل (گندم، جو): ۱/۲ پیمانه، پخته شده
فلفل سیاه: به مقدار لازم
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱/۲ خرد شده
پیازچه: ۱ عدد خرد شده
سیر: ۲ حبه خرد شده
اسفناج جوان: ۱ پیمانه خرد شده
دانه کامل (گندم، جو): ۱/۲ پیمانه، پخته شده
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا در ظرفی بزرگ تخم مرغ ها ، شیر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید .
پیاز و سیر را به روغن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید .
اسفناج جوان ، دانه ها و باقیمانده روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط را به خوبی هم زده و به مدت 5 الی 3 دقیقه پخت را ادامه دهید .
حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ با سبزی و دانه ها مخلوط شود و به مدت 3 الی 2 دقیقه پخت را ادامه دهید تا تخم مرغ پخته شود .
سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پیازچه ، فلفل سیاه را برای مزه دارکردن اضافه کنید.
سپس غذا را با نان دلخواه سرو و نوش جان کنید .
منبع: غذالند