شناسهٔ خبر: 44980741 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه نخود آب بسیار مقوی به ۲ روش

در گزارش زیر طرز تهیه نخود آب را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی به دو روش با گوشت و بدون گوشت و خواص نخودآب را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

نخود: نیم کیلوگرم

پیاز کوچک: ۱ عدد

نمک: به مقدار لازم

زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل: به میزان لازم

روغن بادام: ۱ قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع استفاده کنید)

مراحل تهیه نخودآب بدون گوشت

 

در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت لازم است تا نخود‌ها را در آب زیاد بپزیم.

بهتر است قبل از پختن نخود‌ها آن‌ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.

در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیاز‌ها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخود‌ها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخود‌ها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.

طرز تهیه نخودآب با گوشت

 

 

مواد لازم

نخود: نیم کیلو گرم

گوشت گوسفند: به میزان دلخواه

برنج: ۶۰ گرم

زعفران ساییده شده: نیم مثقال

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

مراحل تهیه نخودآب با گوشت

در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب با گوشت، ابتدا نخود‌ها به همراه گوشت گوسفند را به همراه مقدار زیادی آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا کاملا بپزند.

در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، باید گوشت را زمانی که احساس کردید پخته شده، از نخود‌ها جدا کنید. گوشت را در ظرفی جداگانه ریخته و اجازه دهید تا نخود‌ها آن‌قدر بپزند که به شکل عصاره غلیظی درآیند.

در این مرحله، گوشت را دوباره در داخل عصاره غلیظ شده نخود بریزید و برنج و زعفران و دارچین و نمک را را هم اضافه کنید. کمی فرصت بدهید تا مخلوط گوشت و عصاره غلیظ نخود و برنج کاملاً در قابلمه پخته شوند. پس از آن نخودآب یا نخوداب آماده سرو است.

نظر شما