اسپاگتی از آن دسته غذاهاییست که هم خوشمزه و لذید است و هم طرز تهیه آسانی دارد و برای درست کردن آن لازم نیست وقت زیادی صرف کنید. این غذای خوشمزه ۲۸۰ کالری، ۲۹ گرم چربی، ۶ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات دارد.
افزودن پنیر به اسپاگتی به خوشمزگی آن میافزاید. برای تهیه اسپاگتی میتوانید از پنیرهای مختلف استفاده کنید. ما در این مقاله به شما طرز تهیه اسپاگتی با پنیر رومانو را آموزش میدهیم.
پنیر رومانو از قدیمیترین پنیرهای ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه میشود و طعم خوبی به اسپاگتی میدهد. در ادامه برای یادگرفتن طرز تهیه این غذای لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول
در ابتدا اسپاگتی را در آب جوش و نمک ریخته و آن را طبق دستور روی بسته بپزید. سپس آن را آبکش کنید.
مرحله دوم
زیر اجاق را روشن کنید. یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
سیر را رنده کرده و به ماهیتابه اضافه کنید و آن را سرخ کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله چهارم
گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید و داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه آب گوجه گرفته شد، اسپاگتی را که قبلا آبکش کرده بودید، به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
اسپاگتی را از ماهیتابه به ظرف مورد نظر منتقل کنید. پنیر رومانو را رنده کنید و به همراه ریحان خردشده روی اسپاگتی بریزید و آرام آن را مخلوط کنید. اسپاگتی شما آماده است.
نکات
در تهیه اسپاگتی با پنیر علاوه بر پنیر رومانو، میتوانید از پنیر موزارلا یا پارمسان استفاده کنید.
اگر میخواهید اسپاگتی غلظت کمتری داشته باشد، بیش از دو قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
به دلخواه میتوانید به اسپاگتی، سینه مرغ پخته شده اضافه کنید.
منبع: کاله
نظر شما