شناسهٔ خبر: 43206947 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

در مطلب زیر طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

صاحب‌خبر -

مواد لازم

روغن و نمک و فلفل    به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط   ۳ عدد
کره   ۳ قاشق غذا خوری
شیر   ۱ لیوان
آرد   ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد
پیاز   ۱ عدد
نخود فرنگی   ۱/۲ لیوان
هویج   ۲ عدد
گوشت چرخ کرده   ۱ لیوان

طرز تهیه

پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند
 
پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
 
آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید.
 
سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید.
 
سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
 
مایه گوشتی را داخل ظرف بریزید و پخش کنید
 
سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها بزنید و در آخر نیز ۲ قاشق غذاخوری کره باقی مانده را تکه تکه روی مواد بریزید.
 
پای گوشت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.
 
بعد نوش جان کنید.

سایر نکات

میتوانید بجای گوشت چرخ کرده از سویا ، مرغ ، قارچ و … نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل برای طعم قوی تر میتوانید 2 حبه سیر به مایه گوشتی اضافه کنید.
 
منبع: پاپیون

نظر شما