شناسهٔ خبر: 42381056 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید سالانه بیش از ۱۴ هزار تن شیر در سرعین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: سالانه بیش از ۱۴ هزار تن شیر در شهرستان سرعین تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد حسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: سالانه در شهرستان سرعین ۵/۱۴ هزار تن شیر تولید می‌شود که این مقدار شیر از بیش از ۱۰ واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت ۱۰۰ راس و ۲ واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت ۱۰۰ راس، تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی ۱۵ نفر در واحد‌های صنعتی و بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در واحد‌های روستایی این شهرستان گردیده است.

او افزود: ۱۵ مرکز جمع آوری شیر به صورت ثابت (کارخانه) و سیار در سطح شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از ۴۵ تن شیر و سالانه بیش از ۱۶ هزار تن شیر با اشتغالزایی برای ۴۰ نفر در شهرستان مشغول به کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر رتبه ششم را در استان اردبیل دارا می‌باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین با اشاره به نقش و اهمیت شیر در تامین امنیت غذایی افزود: ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب، پروتین ها، قند یا لاکتوز و مواد معدنی تشکیل می‌دهند و فرآورده‌های شیر شامل؛ شیر کامل، شیر بدون چربی، شیر استاندارد شده و انواع خامه است.

حسنی بیان کرد: فرآورده‌های تخمیری شیر که با استفاده از کشت باکتری‌های مخصوص تهیه می‌شوند و به نام فرآورده‌های تخمیری شیر نام گذاری می‌کنند، و در بسیاری از کشور‌های جهان فرآوری شیر بالاترین ظرفیت تولید را در صنایع غذایی به خود اختصاص می‌دهد و به خاطر ماندگاری و خواص تغذیه‌ای و ذائقه‌ی مردم افراد متفاوت می‌توانند از فرآورد‌های آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ح

نظر شما