شناسهٔ خبر: 40528227 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه مربا انگور خوشمزه در خانه

مربا انگور دستور پخت راحتی دارد و افراد علاقه مند به تهیه این مربا می توانند در فصل پاییز که فصل رسیدن این میوه شیرین است، به پخت این مربا اقدام کنند.

صاحب‌خبر -

این مربا خاصیت و انرژی بخشی فوق العاده ای دارد و یکی از محبوب ترین مرباها در بین کودکان می باشد. انگور گونه های بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم می شوند و میوه ای همه پسند محسوب است.

این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.

مواد لازم

انگور:۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.

مرحله ۲
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.

مرحله ۳
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک‌تر شود.

مرحله ۴
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.

مرحله ۵
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.

مرحله ۶
تا زمانی که شربت قوام پیدا می‌کند انگور‌ها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.

مرحله ۷
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگور‌ها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.

مرحله ۸
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۹
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرف‌های شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: غذالند

این مربا خاصیت و انرژی بخشی فوق العاده ای دارد و یکی از محبوب ترین مرباها در بین کودکان می باشد. انگور گونه های بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم می شوند و میوه ای همه پسند محسوب است.

این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.

مواد لازم

انگور:۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.

مرحله ۲
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.

مرحله ۳
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک‌تر شود.

مرحله ۴
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.

مرحله ۵
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.

مرحله ۶
تا زمانی که شربت قوام پیدا می‌کند انگور‌ها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.

مرحله ۷
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگور‌ها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.

مرحله ۸
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۹
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرف‌های شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: غذالند

نظر شما