این مربا خاصیت و انرژی بخشی فوق العاده ای دارد و یکی از محبوب ترین مرباها در بین کودکان می باشد. انگور گونه های بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم می شوند و میوه ای همه پسند محسوب است.
این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.
مواد لازم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
مراحل پخت
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.
مرحله ۲
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.
مرحله ۳
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنکتر شود.
مرحله ۴
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.
مرحله ۵
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.
مرحله ۶
تا زمانی که شربت قوام پیدا میکند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.
مرحله ۷
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
مرحله ۸
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۹
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرفهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
منبع: غذالند
این مربا خاصیت و انرژی بخشی فوق العاده ای دارد و یکی از محبوب ترین مرباها در بین کودکان می باشد. انگور گونه های بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم می شوند و میوه ای همه پسند محسوب است.
این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.
مواد لازم
شکر: ۵۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چای خوری
آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
آب: سه پیمانه
مراحل پخت
ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.
مرحله ۲
برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.
مرحله ۳
زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنکتر شود.
مرحله ۴
سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.
مرحله ۵
شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.
مرحله ۶
تا زمانی که شربت قوام پیدا میکند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.
مرحله ۷
اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
مرحله ۸
قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۹
اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرفهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما