شناسهٔ خبر: 38580512 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، مصرف این مواد غذایی را جدی بگیرید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کرده و مصرف روزانه این مواد را جدی بگیرید.

مصرف روزانه سبزیجات

۳  واحد سبزیجات (به جز سبزی‌های نشاسته ایی که ریشه آن‌ها خوراکی است) و حداقل ۲ واحد میوه در روز بخورید.

از میوه‌ها و سبزیجات تازه مخصوص همان فصل که ویتامین ث بیشتری دارند از قبیل پرتقال، لیمو شیرین، نارنگی، کرفس، گوجه فرنگی و ... استفاده کنید.

سبزی یا سالاد همراه با آبمیوه ترش یا آب نارنج تازه مصرف کنید.مصرف هویج و کدو حلوایی در غذا‌های روزانه و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c توصیه می شود.

مصرف منابع پروتئینی

 استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ و مواد غذایی پروتئین دار مثل ماهی، مرغ، گوشت، تخم مرغ و حبوبات و ... توصیه می شود.

از انجام این کارها خودداری کنید

از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن، مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فود‌ها و غذا‌های چرب، مصرف غذا‌هایی که کامل پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: از کرونا نترسید، مقاومت بدنتان را بالا ببرید

با شناخت و مصرف منابع غذایی سرشار از ویتامین‌های مختلف، می‌توانید از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنید.

منابع غذایی ویتامین k

جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم از منابع سرشار ویتامین k هستند.

منابع غذایی ویتامین c

فلفل قرمز، فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی از منابع دارای ویتامین c هستند.

منابع غذایی ویتامین b۶

سینه بوقلمون، گوشت گوساله، ماهی تن، سینه مرغ، دانه‌های آفتابگردان، کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی مواد غذایی سرشار از ویتامین b۶ هستند.

منابع غذایی ویتامین d۳

انواع ماهی‌ها از جمله هالیبوت، کپور، سالمون وانواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی تن، تخم مرغ و شیر از منابع ویتامین d۳ هستند.

منابع غذایی ویتامین a

سیب زمینی شیرین، کلم برگ، هویج، اسفنجاج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تن از منابع حاوی ویتامین a هستند.

منابع غذایی ویتامین b۹

اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال منابع سرشار از ویتامین b۹ هستند.

منابع غذایی ویتامین e

فندق، بادام، دانه‌های آفتابگردان، انبه، آوکادو، بروکلی، اسفناج، کدو گردویی، فلفل دلمه ایی، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی از منابع ویتامین e هستند.

به جای مکمل‌های ویتامینی از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید. مثلا مصرف یک عدد پرتقال موثرتر از قرص ویتامین ث است، چون پرتقال علاوه بر ویتامین ث مجموعه‌ای از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های دیگر مثل منیزیم، پتاسیم، اسید فولیک و ویتامین ۶B را دارد.
دارچین، سیر، زنجبیل، فلفل کائن، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و آویشن نیز از ادویه‌های موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن هستند.

اگر با وجود رعایت همه مسائل بهداشتی و تغذیه‌ای به بیماری شبه آنفلوانزا مبتلا شدید:

• مایعات گرم مانند چای، سوپ رقیق، دم کرده‌های گیاهی بیشتر مصرف کنید.
• بهتر است در تهیه سوپ از جوجه و ماهی و انواع سبزیجات خرد شده مثل هویج، کرفس، پیاز، قارچ، لیموترش استفاده کنید.
• در صورت بی اشتهایی، بهتر است مواد غذایی را در ۵ یا ۶ وعده مصرف کنید.

انتهای پیام/

نظر شما