شناسهٔ خبر: 23025746 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

دنیای شیرین

شیرینی وانیلی

صاحب‌خبر -
 

موادلازم: ‏
بادام زمینی نصف‎ ‎لیوان
روغن جامد نصف‎ ‎لیوان
زرده تخم مرغ ۱‏‎ ‎عدد
آرد ‏ ‏۱ لیوان
نمک یک هشتم‎ ‎قاشق چای خوری
شکر یک چهارم‎ ‎لیوان
وانیل یک چهارم‎ ‎قاشق چای خوری
پودر قند نصف لیوان
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود‎.‎‏ بادام زمینی‌ها را ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید سپس آسیاب کنید تا خمیری شکل شوند.
زرده تخم مرغ، پودر قند و کره یا روغن جامد نرم شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس خمیر بادام زمینی، آرد، نمک و اسانس وانیل را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد‎.‎‏ سپس با وردنه پهن نمایید سپس با قالب هلالی قالب بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ قرار دهید. سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی شوند.
سپس اجازه دهید خنک شوند؛ از کاغذ جدا کنید و در شکر بزنید.‏

code