موادلازم:
بادام زمینی نصف لیوان
روغن جامد نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ لیوان
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شکر یک چهارم لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند نصف لیوان
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بادام زمینیها را ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید سپس آسیاب کنید تا خمیری شکل شوند.
زرده تخم مرغ، پودر قند و کره یا روغن جامد نرم شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس خمیر بادام زمینی، آرد، نمک و اسانس وانیل را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس با وردنه پهن نمایید سپس با قالب هلالی قالب بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ قرار دهید. سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه قرار دهید تا شیرینیها طلایی شوند.
سپس اجازه دهید خنک شوند؛ از کاغذ جدا کنید و در شکر بزنید.
code