شناسهٔ خبر: 23002743 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

خوراکی سالم بخورید، سلامت باشید

مصرف خرما موجب کاهش چربی‌های خون در بدن می‌شود. این خواص خرما به پیشگیری از گرفتگی عروق که موجب بیماری‌هایی چون سکته، حملات قلبی و انوریسم می‌شود، کمک می‌کند.

صاحب‌خبر -

اگر داروی رقیق‌کننده‌ خون مانند کومادین (وارفارین) مصرف می‌کنید باید در مصرف خوراکی‌هایی مثل اسفناج که حاوی ویتامین K هستند احتیاط کنید، زیرا این مواد غذایی نقش بزرگی در لخته شدن خون دارد.

قارچ‌ یکی از منابع غنی از ویتامین‌های B و D است. پختن قارچ‌ باعث می‌شود تا دیواره سلولی آنها تجزیه شود و دسترسی به مواد مغذی آن راحت‌تر شود.

فلاوونوئید موجود در مرکبات به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک می‌کند. یکی از علل این بیماری‌ها التهاب است. فلاوونوئیدها قابلیت‌های ضدالتهابی دارند و برای محافظت در برابر عللی که باعث تخریب سیستم عصبی می‌شوند، مفیدند.