شناسهٔ خبر: 22964992 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

پیاده روی؛ کلید درمان مرگبارترین بیماری جهان

تهران(پانا) - با انجام پیاده روی منظم افراد مبتلا به سرطان شاهد درمان کامل بیماری و برنگشتن سلول‌های سرطانی خواهند بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، پژوهش‌ها نشان می‌دهند مقدار کافی و به اندازه پیاده روی در بیماران سرطانی می‌تواند خطر بازگشت بیماری و نیاز دوباره به بستری در بیمارستان را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

کارشناسان به افراد نجات یافته از سرطان توصیه می‌کنند هر روز پیاده روی منظم داشته باشند و حتی می‌توانند از ساعت‌های هوشمند یا دستگاه‌های گام شمار برای برآورد میانگین راه رفتن خود استفاده کنند.

محققان در پژوهش‌های خود دریافتند ورزش کردن سبب تنظیم سطح هورمون‌های بدن، سوزانده شدن قند و چربی و در نهایت مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

افزون بر تناسب اندام و لاغری، ورزش کردن سبب جلوگیری از احساس خستگی در فرد و تقویت استخوان ها، افزایش اعتماد به نفس، احساس شادی و بهبود کیفیت تنفس می‌شود.

همچنین در بیماران سرطانی که جراحی شکمی برای برداشت بافت تومور (در سرطان‌های شکم، رکتوم، رحم و مثانه) داشته اند انجام ورزش پیاده روی ساده می‌تواند با درصد بالایی سبب موفقیت جراحی و بی نیازی به بستری در بیمارستان پس از جراحی به دلیل عارضه‌های جانبی شود.

افراد مبتلا به سرطان و افرادی که سرطان در آنها با درمان مهار شده است باید توجه ویژه‌ای بر رژیم غذایی و انجام فعالیت‌های خود داشته باشند.

مصرف میوه و سبزی‌های تازه، دانه‌های آجیل، پروتئین حیوانی کم چرب، مواد لبنی، غلات و حبوبات، چای سبز، شکلات تلخ، مکمل‌های ویتامینی و دارو‌های تجویزی تحت نظارت پزشک به همراه انجام معاینه‌های دوره‌ای، آزمایش خون و عکس برداری و دقت به وضعیت بدن می‌تواند با درصد بالایی از بازگشت سرطان جلوگیری کند.

کارشناسان به افراد مبتلا به سرطان توصیه می‌کنند در روز‌هایی که هوا آلوده است از ورزش و پیاده روی در هوای باز به ویژه در منطقه‌های آلوده پرهیز کنند و در خانه یا محل کار به ورزش بپردازند، همراه داشتن آب در زمان ورزش و اعتدال در پیاده روی می‌تواند سبب افزایش قوای بدن و تقویت سیستم ایمنی شود.