تهیه پنکیک اسپاگتی احتیاج به هیچ وسیله خاصی ندارد. فقط وسایلی که در هر آشپزخانه پیدا میشوند لازم هستند (تخته گوشت و ماهیتابه). به جای فلفل سبز میتوانید از فلفل زرد یا قرمز هم استفاده کنید. به جای ماکارونی رشتهای از پاستاهای فرمی هم میتوانید استفاده کنید. به طور خلاصه با کمی خلاقیت میتوانید پنکیک اسپاگتی را با طعمها و شکلهای مختلفی تهیه کنید و با هر سس یا دیپی که دوست دارید سرو نمایید.
مواد لازم
ماکارونی نپخته ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۲۵ گرم
پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن سرخکردنی به مقداری کافی
طرز تهیه:
یک قابلمه آب را با کمی نمک و چند قطره روغن بگذارید جوش بیاید و سپس ماکارونی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید. وقتی ماکارونی پخته شد آن را آبکش کنید و رویش آب سرد بگیرید. ماکارونی پخته شده را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقو به صورت قطعات کوچک یکی دو سانتی خرد کنید.
حال ماکارونی خرد شده، گوشت، پیاز و فلفل خرد شده، پودر سیر و بقیه ادویهها را داخل کاسهای بریزید و با دست ورز بدهید تا خوب با هم مخلوط شوند.
تابه متوسطی را روی شعله بگذارید تا داغ شود سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. یکی دو قاشق از خمیر پنکیک را بردارید و با دست به شکل گرد در بیاورید. هر طرف پنکیکها را ۲–۳ دقیقه در روغن سرخ کنید تا قهوهای رنگ شوند. کف بشقابی دستمال حولهای بندازید وپنکیکها را روی آن بچینید. پنکیک اسپاگتی را با سس کچاپ یا سالسا یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.
حال ماکارونی خرد شده، گوشت، پیاز و فلفل خرد شده، پودر سیر و بقیه ادویهها را داخل کاسهای بریزید و با دست ورز بدهید تا خوب با هم مخلوط شوند.
تابه متوسطی را روی شعله بگذارید تا داغ شود سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. یکی دو قاشق از خمیر پنکیک را بردارید و با دست به شکل گرد در بیاورید. هر طرف پنکیکها را ۲–۳ دقیقه در روغن سرخ کنید تا قهوهای رنگ شوند. کف بشقابی دستمال حولهای بندازید وپنکیکها را روی آن بچینید. پنکیک اسپاگتی را با سس کچاپ یا سالسا یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.
نظر شما