شناسهٔ خبر: 22944925 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

هماهنگ‌کننده میثاق پاریس و دفتر جرم سازمان ملل

رشد ۸۷ درصدی تولید مواد مخدر در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال قبل/ لزوم مشارکت جهانیان برای مقابله با باندهای بین‌المللی مواد مخدر

هماهنگ‌کننده میثاق پاریس و دفتر جرم سازمان ملل با بیان اینکه تولید مواد مخدر در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال قبل ۸۷ درصد رشد داشته، گفت: این هشدار جدی برای سلامت جامعه جهانی است که باید همه کشورها برای مقابله با آن همکاری‌های گسترده‌ای داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، ماری آن‌‌منیر هماهنگ‌کننده میثاق پاریس و بخش عملیات دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در اجلاس گروه کاری میثاق پاریس پیرامون همکاری‌های بین‌مرزی که صبح امروز در تهران برگزار شد، گفت: این میثاق به دنبال پیشگیری از انحراف پیش‌سازها و کاهش سوءمصرف مواد مخدر تأکید دارد. 

وی افزود: منشأ مواد مخدر جهان در افغانستان است ولی مشارکت همه کشورها برای مقابله با آن لازم است، ضمن اینکه فعالیت‌هایی هم در طول مسیر قاچاق مواد مخدر در تعداد زیادی از کشورهای مسیر وجود دارد که باید رصد و با آن مقابله شود. 

هماهنگ‌کننده میثاق پاریس و بخش عملیات دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد گفت: باید برنامه‌ای ویژه برای مقابله با مواد مخدر و دیگر مواد افیونی داشته باشیم. 

آن‌منیر خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال قبل متأسفانه تولید مواد مخدر در جهان ۸۷ درصد رشد داشته است و این هشداری جدی است که باید در سطح جهانی، ابعاد مختلفی برای اقدامات مقابله‌ای و افزایش سلامت جامعه جهانی داشت. 

وی گفت: باندهای بین‌المللی و جرم‌های سازمان‌یافته منجر به انحراف پیش‌سازهای مواد مخدر شده‌اند. 

هماهنگ‌کننده میثاق پاریس و بخش عملیات دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد افزود: قطعنامه‌های سازمان ملل متحد بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و عدم شکل‌گیری باندهای بین‌المللی مواد مخدر و مبارزه با آن تأکید ویژه‌ای دارد. 

آن‌منیر تصریح کرد: باید با همکاری‌های بین‌المللی برای ایجاد ثبات و کاهش مسیرهای منتهی به کشورهای مقصد، اقدامات اساسی صورت گیرد. 

وی اظهار داشت: چارچوب میثاق پاریس یک مکانیزم جدید برای تعهدات بین‌المللی کشورهاست که در سال‌های اخیر، شرکای جهانی توانسته‌اند با یکدیگر براساس همکاری‌های اجلاس وین و ابتکار میثاق پاریس اقدامات اساسی انجام دهند. 

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: توصیه‌های عملی در اجلاس ۲ روزه گروه کاری میثاق پاریس پیرامون همکاری‌های بین‌مرزی به دست آمده و جمع‌بندی خوبی داشته باشد، ضمن اینکه اجلاس بعدی ابتکار پاریس هم در سال ۲۰۱۸ است و توصیه‌های امروز و فردا در این اجلاس باید در سال آینده اجرایی شود. 

انتهای پیام/