شناسهٔ خبر: 22945440 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان ملل مطرح کرد

لزوم افزایش آموزش متخصصان مقابله با مواد مخدر/ افزایش همکاری‌های بین مرزی کشورهای منطقه‌ای

رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان ملل با بیان اینکه مافیای مواد مخدر از اقدامات و روش‌های جدید استفاده می‌کند، گفت: باید سطح آموزش متخصصان و کارشناسان این عرصه را بالا برد و راههای مختلف پولشویی باندها را بررسی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، توفیق مرشدلو رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان یافته دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد صبح امروز در اجلاس دو روزه گروه کاری میثاق پاریس پیرامون همکاری‌های بین مرزی گفت: کشفیات عظیم مواد مخدر توسط جمهوری اسلامی ایران انجام شده که بسیار مهم است اما باید بدانیم که این کار به آسانی به دست نیامده چرا که از خودگذشتگی‌ها، فداکاری‌های زیاد و برنامه‌ریزی و اقدامات گسترده‌ای برای آن انجام شده است.

وی افزود: براساس برنامه وین اجلاسیه ابتکار میثاق پاریس تشکیل شده است.

رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان یافته دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد تصریح کرد:‌ همکاری‌های بین مرزی در اجلاس دو روزه گره کاری میثاق پاریس پیرامون‌های همکاری بین مرزی منجر به بررسی جنبه‌های مختلف همکاری‌های چند جانبه و فعالیت‌های حاضرین در این نشست است. 

مرشدلو تأکید کرد: روبه‌رو شدن با خطرات جدی مواد مخدر و عبور این مواد از کشورهای مسیر بسیار مهم است که در اجلاس امروز و فردا در تهران در مورد آن سخنانی اعلام می‌شود.

وی گفت: به دنبال آن هستیم که همکاری‌های خوبی را بین شرکای جدید براساس اجلاس ابتکار میثاق پاریس با دفتر همکاری‌های جرم مواد مخدر سازمان ملل ایجاد کنیم. همچنین عملکرد باندهای بین‌المللی مواد مخدر و سازمان‌دهی آنها و مقصد پول‌های این مافیا را بررسی کنیم.

رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان یافته دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد تصریح کرد: وضعیت جغرافیایی ایران در همسایگی با افغانستان بسیار حساس است و با آنکه این مرز کنترل و بخش‌های زیادی از آن مسدود شده اما باید جامعه جهانی کمک ویژه‌ای را به ایران انجام دهد.

مرشدلو تصریح کرد: کشورهای منطقه‌ای مانند ایران، افغانستان و پاکستان در موضوع مقابله با مواد مخدر باید بیشتر به هم نزدیک شوند این در حالی است که سازوکارهای عبور مواد مخدر از مرزهای این کشورها و مسدود سازی بخش زیادی از آن صورت گرفته است. البته وضعیت آسیای مرکزی هم همین‌گونه است.

وی اظهار داشت: تقویت ارتباطات منطقه‌ای و بین‌المللی مقابله با مواد مخدر بسیار مهم است چرا که مافیای مواد مخدر توانسته از اقدامات و روش‌های زیادی استفاده کنند. برهمین اساس باید سطح آموزش کارشناسان و متخصصین عرصه‌های مختلف را بالا برد و راههای مختلف پولشویی باندهای بین‌المللی مواد مخدر را بررسی کرد.

رئیس بخش حمایت اجرای واحد جرم سازمان یافته دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در پایان اظهار داشت: با آنکه می‌دانم مشکلات حقوقی، مالی و امکاناتی زیادی در راه مقابله با مواد مخدر همانطور که ایران بارها اعلام کرده وجود دارد اما باید همکاری‌های بین‌المللی در این مسیر بیشتر شده و به ویژه در خصوص کشورهای مسیر مواد مخدر و مقاصد این مواد کنترل‌های بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/