صاحبخبر - این پای نوتلا نه تنها خوشمزه است، بلکه بسیار زیبا است و میتوانید به عنوان دسر برای مهمانهای خود سرو کنید.
به گزراش روزیاتو، مواد لازم عبارتند از: ۲ ورق خمیر آماده شیرینی، ۵۰ گرم نوتلا، ۳۰ گرم بادام خرد شده، یک عدد زرده تخممرغ.
خمیر شیرینی پفکننده را به شکل درخت کریسمس برش دهید. روی یکی از درختها، یک لایه نوتلا بمالید. روی آن بادام خرد شده بپاشید. لایه دوم درخت کریسمس را روی بادام بگذارید. لبههای مثلث را با فاصلههای یک سانتیمتری برش دهید. مراقب باشید که ساقه درخت در بخش میانی باقی بماند و بریده نشود.
نوارهای کناری را یک به یک بپیچانید. در بالای درخت، یک ستاره خمیری قرار دهید. درون یک پیاله، زرده تخممرغ را با مقداری آب مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید. پای نوتلا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و سطح آن طلایی شود. در آخر با پودر قند تزئین و سرو کنید.∎