شناسهٔ خبر: 15085955 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار زنجان:

جشنواره آش ایرانی، نمادی از همبستگی ملی ایجاد کرد

زنجان - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان گفت: جشنواره آش ایرانی با حضور تمام استان ها، اقوام و قومیت های کشور، نمادی از همبستگی ملی ایجاد کرد.

صاحب‌خبر -

حمیدرضا شهبازی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یازدهمین جشنواره آش ایرانی، برنامه فوق العاده خوبی بود و توانست، نشاط و انرژی مجددی به جامعه تزریق کند.
وی یاداورشد: به نظر می رسد که هر سال جشنواره بهتر از سال های قبل برگزار می شود و این نقطه قوت جشنواره است.
شهبازی اظهار کرد: شاید اگر در کنار این جشنواره، کارهای فرهنگی را پیش بینی کنیم، مثل شعر و هنر، جذابیت بیشتری داشته باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان گفت: به نظر می رسد که اگر کمی بیشتر بر روی این جشنواره برنامه ریزی شود، گردشگران بیشتری به زنجان جذب خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: امسال اطلاع رسانی و پوشش خبری از طرف رسانه ها فوق العاده خوب بود و همین موضوع، عامل جذب بیشتر گردشگران شد.
شهبازی ادامه داد: به حتم برگزاری این جشنواره می تواند در جذب گردشگر و بهبود اقتصاد این استان موثر باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان گفت: جذب گردشگر به این استان در چرخه اقتصادی آن نیز تاثیر گذاشته و بخشی از درآمد سرانه استان را بالا می برد.
یازدهمین دوره جشنواره آش ایرانی از هشت تا 13 شهریور در محل تفریحی، گردشگری گاوازنگ زنجان برگزار شد.
3001/6085