به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، نخستین گردهمایی و نشست هماندیشی مستعدان برتر قرآنی لرستان ظهر امروز با حضور نخبگان قرآنی در سالن جلسات بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
محسن یوسفوند معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش استان لرستاندر این مراسم اظهار داشت: آموزشوپرورش به عنوان بنیادیترین، اصلیترین و تأثیرگذارترین فصل مشترک جامعه، نقش اساسی در تربیت نیروهای متعهد، متفکر و تأثیرگذار دارد.
وی بابیان اینکه آموزشوپرورش وظایف بیشماری در عرصه آموزشهای تربیتی و فرهنگی دارد، افزود: خلاصه و عصاره فعالیت آموزشوپرورش، تربیت اسلامی است بنابراین خروجی آموزشوپرورش باید انسانی تربیت یابد که در مکتب قرآن باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش استان لرستان با اشاره به طرح نظاممند شناسایی استعدادهای درخشان حوزه قرانی عنوان کرد: حدود 26 دانشآموز قرآن یاور تربیت میشود که هدف از این طرح این است که فکر و روح قرآن را در بستر فکری و روحی جوانان جاری کنیم.
وی دلیل برخی از مشکلات اجتماعی و اخلاقی در جامعه را نبود تفکر قرانی در شخص دانست و گفت: بسیاری از کجرفتاریها به دلیل نبود تفکر قرآنی ظهور پیدا میکند که باید تلاش شود تفکر قرآنی در جامعه حاکم شود.
یوسفوند با اشاره به اینکه شاخصه کار آموزشوپرورش بیشتر حول مسائل قرآنی است، خاطرنشان کرد: وجود 30 هزار معلم و حدود 300 هر دانشآموز ظرفیت بسیار بزرگی برای اجرای بسیاری از فعالیتهای قرآنی است.
انتهای پیام/
∎