حجتالاسلاموالمسلمین سید جواد بهشتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سند تحول بنیادین آموزش پرورش شش ساحت را برای تربیت تعریف و در این راستا فعالیت میکند که زیربنای همه آنها، زیربنای دینی است و در این راستا تربیت اعتقادی عبادی اخلاقی نسبت به بقیه اولویت دارد.
وی ادامه داد: دانش آموزان در مقطع ابتدایی تربیتپذیرتر هستند و بنابراین میتوان از همان دوران در خصوص نماز و تربیت دینی با آنها صحبت کرد، مبلغان دینی و ائمه جماعت مدارس با شمارش و نمایش نعمتهای خداوند میتوانند در راستای تحت تأثیر قرار گرفتن دانش آموزان در حوزه مسائل دینی گامهای مؤثری را بردارند.
بهشتی اعلام کرد: در چند سال گذشته اعزام ائمه جماعت در مدارس بین 17 هزار تا 20 هزار نوسان دارد و بهجز این ائمه 40 هزار فرهنگی نیز اقامه نماز جماعت در مدارس میکنند.
مشاور قرآنی وزیر آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: برگزاری نماز جماعت در مدارس تأثیر خوبی در سلامت دانشآموزان دارد.
وی با اشاره به اینکه هنوز هم کمبودهایی در حوزه اعزام ائمه جماعت به مدارس داریم، گفت: هرچه روحانیون و ائمه جماعت ارتباط خود را با مدارس افزایش دهند شاهد پیشرفت و تأثیر خوبی در جامعه خواهیم بود.
مشاور قرآنی وزیر آموزشوپرورش در پایان گفت: با تعامل و همکاری بین روحانیون و آموزشوپرورش میتوانیم در راستای پیشبرد اهداف اسلامی در کشور گامهای مؤثری را برداریم و شاهد اثرگذاری خوبی در حوزهی دینی دانش آموزان باشیم.
انتهای پیام