به گزارش ایسنا، جلسه بررسی وضعیت علمی، آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه پیام نور با حضور مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون فرهنگی دانشگاه، مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه در دفتر معاون دانشگاه پیام نور برگزار شد.
نجفی معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور در این جلسه بر ضرورت تعامل و هماهنگی بین دانشگاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد و گفت: با عنایت به حضور بیش از 12 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه پیام نور، لازم است تعامل و همکاری بنیاد و دانشگاه روز به روز افزونتر شود.
نجفی افزود: رسیدگی به امور آموزشی و فرهنگی کمترین کاری است که برای فرزندان شاهد و ایثارگر انجام میدهیم.
در ادامه این جلسه محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دانشگاه پیام نور ویژگیهایی از قبیل آموزش از راه دور دارد که برای ایثارگران شاغل در مراکز دولتی و غیردولتی مزیت خوبی است.
افزود: وجود 520 واحد دانشگاهی پیام نور و پراکندگی آن در کل کشور ارتباط و تعامل بین واحدهای دانشگاهی و بنیاد استانها را کم رنگ کرده است که با برنامهریزی و تعامل و اجرای برنامههای مشترک و برگزاری منظم ستادهای شاهد و ایثارگر میتوان در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» برنامه های اثربخشی برای جامعه هدف در سال تحصیلی جدید اجرا کرد.
وی در ادامه پیشنهاد کرد برای اجرای دقیق تر قانون تحصیل ایثارگران در دانشگاهها و مدیریت بر منابع، پرداختهای شهریه به دانشگاه به صورت متمرکز و همانند دانشگاه آزاد اسلامی انجام شود.
مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان این جلسه گفت: امیدواریم در شهریور ماه 95 شاهد برگزاری ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور باشیم و بتوانیم برنامه جامع آموزشی، فرهنگی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه پیام نور را تدوین و اجرا کنیم.
انتهای پیام