
وي با بيان اينکه در حوزه آب و خاک عملکرد آنچناني نداشتيم و مسؤولان کمترين تاثير را در حوزه محيط زيست داشتند، تصریح کرد: بارانهاي اخير سبب تامين آب تالابها و آبياري زمينهاي کشاورزي شد.
سياحي با ابراز گلهمندي از اصرار بر کاشت گونه گياهي در استان بدون در نظر گرفتن تبعات زيست محيطي و تاثير آن در آلودگي هوا، افزود: اکنون مجبوريم براي هرس کردن اين گياه و جلوگيري از مشکلات تنفسي اعتبارات مجددي را اختصاص دهيم.
اين مقام مسؤول با اشاره به رغبت 90درصد مردم به مهاجرت از استان به دليل مسائل زيست محيطي تاکيد کرد: اين آمار عين فاجعه براي جمعيت ساکن استان است.
وي خاطرنشان کرد: طرحهاي اقتصادي، صنعتي، کشاورزي حتي اگر به اشتغالزايي انبوه منجر شود بدون ارزيابي زيست محيطي نبايد اجرا شوند
احمد سياحي با اشاره به ادامه توليد نفت در تالاب هور العظيم که به خشک شدن تالاب و مقتل شدن بسياري فرصتهاي اشتغال مردم منطقه منجر شد اظهار داشت: اين طرح به منظور داشتن قرار داد توليد نفت با يک شرکت خارجي انجام ميشود.
وي با اشاره به اهميت عنصر آب، خاک، هوا در زندگي انسان بيان کرد: 85درصد آب شهرهاي استان از رودخانه کارون تامين مي شود يعني آب مردم استان از رودخانه تامين ميشود که آلودگي آن ضرر زيادي را ايجاد کرده است.
انتهای پیام/گ