به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، احمد سیاحی امروز در همایش دستاوردهای دولت در زمینه محیط زیست اظهار داشت: مدیرکل حفاظت از محیط زیست عملکرد دستگاههای اجرایی در حوزه محیط زیست را ارزیابی کنند. هیچ کاری بدون مجوزهای زیست محیطی نباید انجام شود و هرچه ما مشکل داشتهایم در رابطه با توجیهات فنی و اقتصادی بوده که بودن رعایت اقدامات زیست محیطی انجام گرفته است.
وی افزود: وظیفه همه دولتها ایجاد رضایتمندی برای مردم است و این رضایت ایجاد نمیشود مگر اینکه همه زیرساختهای مورد نیاز از جمله ایجاد راههای ایمن، دفع بهداشتی فاظلاب، ایجاد ظرفیتهای کشاورزی، پتروشیمی و دیگر موارد به نحو مطلوب ایجاد شود اما اگر همه این موارد را بدون محیط زیست مناسبی داشته باشیم همچنان مردم گلهمند خواهند بود.
معاون عمرانی استاندار خوزستان با اشاره به اینکه در ارتباط با مسائل محیط زیست کم گذاشتهایم، بیان کرد: 85 درصد آب مورد نیاز شهرهای خوزستان از آب رودخانه کارون تامین میشود و به جد باید گفت که آب در خوزستان مایه حیات است.
وی با بیان اینکه آلودگی رودخانه کارون میتواند مشکلات و ضررهای جبران ناپذیری ایجاد میکند، گفت: چرا باید اجازه دهیم که سدی ساخته شود که بعد به دنبال راه کار برای آن باشیم و یا چرا اجازه دهیم که سدی ساخته شود که سالانه 800 هزار تن نمک وارد اراضی کشاورزی میکند.
سیاحی ضمن بیان اینکه بالاترین قدرت در اختیار سازمانهای محیط زیست کشورها قرار دارد، عنوان کرد: مسئولان استان در ایجاد تغییرات مثبت در وضعیت کیفی هوا در خوزستان کمترین تاثیر را داشتهاند و کار کار خدا بوده است؛ در زمینه حل مشکلات هوای خوزستان که 350 هزار هکتار از زمینهای استان دچار مشکل هستند فقط بر روی 17 هزار هکتار در حال انجام کار هستیم.
وی افزود: هنوز در رابطه با مسئله ریزگردها عملکرد آنچنانی نداشتهایم، چرا اجازه دهیم گونه گیاهی به وفور در سطح استان کشت شود که متهم اصلی ایجاد مشکلات تنفسی در مردم است؛ در کجای دنیا بدون رعایت مسائل زیست محیطی یک گونه گیاهی به وفور کشت میشود که بعد در مقطعی از زمان باید اعتبارات زیادی برای هرس کردنش هزینه شود.
معاون عمرانی استاندار خوزستان بیان کرد: در استان خوزستان در دوره های گذشته یکی از مباحث این بود که سر ما کلاه میگذاشتند و به طور مثال میگفتند فلان واحد کشاورزی را راه میاندازیم و 16 هزار نفر را مشغول به کار میکنیم ولی بعد متوجه میشویم که هیچ کاری برای پساب این واحد انجام نگرفته است.
وی با بیان اینکه مردم خوزستان از بوی مشمئزکننده که در روزهای شرجی بیشتر میشود در عذاب هستند، ادامه داد: در کجای دنیا هکتارها از تالابی را خشک میکنند چون با شرکت خارجی قراردادی دارند که باید زمین خشک به آنها تحویل دهند. اینها همه ظلم هستند که به مردم روا میشود.
سیاحی با بیان اینکه فصلالخطاب ما مسائل زیست محیطی است، عنوان کرد: پکیج مستقلی برای حفاظت از محیط زیست خوزستان در قالب برنامهای مدون ایجاد شود. صبر و تحمل مردم خوزستان در رابطه با مشکلات زیست محیطی به سرآمده است.
انتهای پیام/
∎