شناسهٔ خبر: 14929704 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

کیک هلو، شیرینی تابستانی

صاحب‌خبر - ابتدا کره نرم شده را با پودر قند مخلوط کرده و بعد وانیل را به همراه تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم. سپس شیر را همراه آرد چندین بار الک شده و بیکینگ پودر اضافه می‌کنیم و بعد کف قالب 20 در 20 سانتی‌متری را کاغذ روغنی گذاشته و مواد را در قالب ریخته و بعد از اینکه روی مواد را صاف کردیم هلوی خرد شده را روی مواد می‌چینیم. بعد قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه می‌گذاریم. بعد از اینکه کیک پخت 2 الی 3 دقیقه شعله بالای فر را روشن می‌کنیم تا کمی روی کیک برشته شود.