سید محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر به موضوع یکپارچهسازی حمل آرد توسط شرکت غله اشاره کرد و گفت: برای آنکه آرد سالم به دست نانوا برسانیم ماهیانه ۲۰ هزار تن آرد را در اختیار سه هزار و ۴۰۰ نانوایی یارانه پز استان قرار میدهیم.
جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: ۸۰ تا ۹۰ درصد از انتظارات ما در بحث یکپارچهسازی حمل آرد توسط شرکت غله برآورده شده است.
وی بابیان اینکه موضوع درجهبندی کارخانههای آرد در دستور کار ما قرار دارد، اضافه کرد: ۸۰ درصد این کار برای آنکه شرایط مناسبی در نانواییها و کارخانههای فراهم شود به اتمام رسیده است.
این مسئول به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: یکی از سه برنامه اصلی استان در خصوص اقتصاد مقاومتی به تأکید استاندار مازندران طرح کیفیت نان و کاهش ضایعات نان است که مسئولیت آن با شرکت غله است.
جعفری افزود: تحقق این برنامهٔ استراتژیک با کمک و همراهی اتحادیه و تشکلهای صنعتی و خبازان صورت امکانپذیر خواهد بود.
جعفری ادامه داد: در سال جاری، شرکت بازرگانی خرید دانه کلزا را بر عهده گرفت و ۱۰۰ درصد پول آنکه نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان بود پرداخت شد و در مازندران ۴ هزار و ۶۰۰ تن کلزای روغنی از کشاورزان خریداری شد؛ این در حالی است که قیمت کلزا در سال جاری ۱۰ درصد افزایشیافته است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲، بیان داشت: در تأمین روغن موردنیاز کشور ۹۰ درصد به کشورهای خارجی وابسته هستیم و بایستی در امنیه کاهش وابستگی در کاشت دانههای روغنی مدیریت شود.
جعفری، بابیان اینکه در کاشت دانه روغنی آفتابگردان با کاهش روبرو بودیم، ادامه داد: اکنون تنها در دشت ناز ساری و مزارع بهشهر دانه روغنی آفتابگردان کشت میشود و مرکز خرید را در مرکز دانههای روغنی نکا مستقر کردیم.
وی، در ادامه سرانه تولید دانههای روغنی سویا را در مازندران، ۱۰ هزار تن عنوان کرد.
این مسئول، با اشاره به وجود سه بندر مهم امیرآباد، بندر نوشهر و فریدونکنار در مازندران، گفت: سه میلیون تن گندم انسانی و دامی از این بنادر و بندر همسایه (انزلی) ترخیص میشود و این در حالی است که در طی چند سال اخیر ۱۲۰ هزار تن به ظرفیت سیلوهای استان افزوده شد.