شناسهٔ خبر: 14925327 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش 100 درصدی ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در فارس

ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در فارس 100 درصد افزایش داشته است .

صاحب‌خبر -
افزایش 34 درصدی ساخت تاسیسات گردشگری در فارس
 به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز فارس ، مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس در یک سال اخیر ساخت اقامتگاه های بوم گردی در استان با استقبال بسیار مواجه شده است .
 مصیب امیری افزود : هم اینک 53 متقاضی ایجاد واحد های اقامتی  فارس در قالب منازل روستایی ، سیاه چادرهای عشایری و بافت قدیمی و تاریخی شیراز وجود دارند که از این تعداد 10 اقامتگاه بوم گردی   راه اندازی شده و آماده ارائه خدمات به گردشگران است .
وی افزود : در استان فارس بیش از 3 هزار روستا وجود دارد که در حال حاضر 46 روستا به عنوان روستای هدف گردشگری مصوب شده و این موضوع، ظرفیت بسیار بالایی در توسعه تاسیسات گردشگری ایجاد کرده است.
 امیری اضافه کرد : تعداد 19 اقامتگاه بوم گردی نیز دارای موافقت اولیه بوده و در حال مرمت و تجهیز و تکمیل پرونده جهت بهره برداری است و مابقی پرونده متقاضیان نیز در مراحل بررسی و تکمیل قرار دارد و پیش بینی می شود تا پایان امسال ، تعداد اقامتگاه های بوم گردی فعال در فارس به بیش از 30 واحد برسد .
افزایش 34 درصدی ساخت تاسیسات گردشگری در فارس
وی افزود : راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی ، موجب حمایت بیشتر از محیط زیست و محیط‌های طبیعی و بافت تاریخی شده و اثرات منفی حضور گردشگران را به حداقل ممکن می رساند.